fatmadenizyldz arkadaslar ilk defa ovulasyon testi deniyoruz bildiğim kadarıyla iki çizginin ayni koyuluga geldikten sonra tekrar silikleşmesi lazım ama herseye fikkat etmeme ragma ikinci cizgi dün koyuyken bu gun da açık renkli şimdi catlama olmusmu olmamismi
MiniKaya fatmadenizyldz bu testlere göre yumurtlama olmamış gözüküyor bazen koyulaşıp iki gün sonra silikleşebiliyo sonra tekrar koyulaşıyor yumurtlaman olduğunda ama değerlendir canım kafanda soru işareti kalmasın
Deletedmom388 fatmadenizyldz Canım bende geçen ay ilk defa denedim testlerim tam koyulaşmadan silikleşiyordu doktora gösterdim bunlar normal korkulacak bir şey yok her kadının bünyesi farklıdır kimi her ay görür kimide 1 ay boyunca çatlama olmaz demişti. Elimde 10 tane kalmıştı bu ay tekrar demedim 6.gün Yumurtlama oldu her ay değişebiliyor
Elif19851985 fatmadenizyldz muhtemelen bu ay yumurtlama olmamış cnm her ay yumurtlama olamaya biliyor birde bazen çok geç oluyor ben geçen ay yapmistim adetten 1 gün sonra başladım ve. 19 gün yumurtlama oldu 3 gün sadece dördüncü gün çatlama oldu yapmaya devam et
MiniKaya fatmadenizyldz bence devam et canım çünkü bu yumurtlama değil daha koyu oluyor yumurtlama ama bugünü değerlendir yinede