85nilss Merhabalar , ogluma Karin ismini koymayi dusunuyorum bu isim kiz ismimi hic duydunuz mu internette erkek ismi olarak geciyor ama tereddutte kaldim 🙄 erkek icin uygun olur mu ilerde isminden dolayi uzuntu duymasini istemem 😔
Mizgin2020 85nilss çok bu ismi koymak istiyorsanız yedek bı isim daha koyun iki isimli olsun hangisini kullanmak isterse onu kullanır bebeğiniz ilerde sağlıkla doğsun inşallah 🙏🙏
26_26_26ggg 85nilss bizim Almanya’da bir akrabamız var eşi yabancıydı onun adı karindi bayandı bu arada
Zeynepmina Karin Almanya’da kadın ismi Erkek çocuğa hiç hoş deyil Kemal Veya Hamza Mehmet çok güzel isimler var iyi düşün karan Buda çok güzel
Glcnblgl Karan I erkek, karen ve karin i kız ismi olarak duydum ama bence çok maskulen bi isim olmadığı sürece (mustafa celal fln gibi ) Her isim unisex olabilir aklınıza yattıysa vazgeçmeyin derim
85nilss Internette erkek ismi diye yaziyor ama dediginiz gibi genelde kadinlarda kullanilan bi isim sanirim karan da mantikli , tesekkurler herkese 🙏🏻 🧐