melodia KardelenYB önermedim canım sadece bütün arkadaşlarım Egepol’de doğurdu diğerleri hakkında kötü şeyler duydum. Hatta Egepol’ü ben de sevmiyorum ama işleyiş bakımından sevmiyorum i, doğumu ile ilgili kötü bir şey duymadım ve doktorum da çok iyi.
melodia KardelenYB bu işler biraz şans da aynı zamanda. Doktor çok önemli. Herkes başka bir şey söylüyor hastaneler hakkında. Nereye gideceğini bilemiyor insan. Pandemi döneminde Egepol çok titizlendi o yüzden oraya gittim ve devam ediyorum. Bilemedim Karataş’a da mı gitsem henüz 22.haftadayım ama doktor bilmiyorum orda da.
KardelenYB melodia ben egepol etrafında oturuyorum ve daha önce oraya gittim doktor dan hiç memnun kalmadım ukala bir kadındı ve ilgisizlik vardı karataşa araştırma sonucu gittim arzu akar a ve o kadar memnunum ki harika bir doktor tatlı sempatik güven veren asla seni tedirgin etmeyen bir kadın ebesi de çok tatlı tavsiye ederim telefonla da iletişime geçebiliyoruz istediğimiz zaman
melodia KardelenYB biliyorum canım o kadın doktoru herkes şikayet ediyor. Ben de hatay noktada oturuyorum. Peki detaylı ultrason için ücret aldılar mı? Egepolde almadılar 10 gün geçerli 125 lira veriyorsun sadece ama 17 ağustosta sabah gidip kan vericem o zaman farklı olabilir belki.
civcivimmm [silindi] ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama tınaztepe hastanesi aylin barbarosu öneririm çok ilgili bilgili bi doktor başlarda soğuk gelebilir ama işini iyi yapması en önemlisi ki fazlasıyla yapıyor ve bence asla soğuk değil dışardan öyle gözüküyo sadece. Telefon numarasını veriyor kaç kere arayıp bişeyler sorduysam sabırla cevap verdi hiç bi sıkıntı yaşamadım tınaztepe sana uzaksa aylin hanım pazartesi salı günleri buca tıpta oluyo bu arada muayne 130 doğum 4200 egepolle kıyaslanamaz bile hastane
[silindi] civcivimmm Mine genç duydunuz mu bilmiyorum ama onun sekreteriyle görüştüm şimdi. Tınaztepeyle anlaşmalıymış Mine hanım o da olabilir
civcivimmm [silindi] yok duymadım benim bildiğim tınaztepede 3 kadın dopumcu var biri aylin barbaros diğeri gülçin çetin uysal diğeride esin kasap🤷♀️ mine hanımın ismini biyerde duydum sanki ama tınaztepede öyle bi doktor yok
KardelenYB [silindi] Mine genç önceden karatastayfı orda olsaydı eğer Onu tercih ederdim bak o da çok iyi bir doktor
civcivimmm [silindi] hee onu bilmiyorum canımm ama içine sinen biriyle git tabiki tınaztepe hastane olarak doğum için çok iyi şuan yanında eşin dışında birini almıyolar belki annenn oda eşinle dönüşümlü dururaa onun dışında ziyarette yasak doğum katına
Duruhnd [silindi] İzmir Medikal Park hastanesi Volkan bey’i tavsiye ederim kesinlikle. Ayrıca Doğum açısından İzmir’in en iyi hastaneleri Medikal Park ve Kent hastaneleridir özellikle doktorlar ve yenidoğan yoğun bakım üniteleri açısından araştır istersen . Fiyatlar diğer hastanelere göre biraz daha yüksek ama hamileliğinin başındaysan özel sağlık sigortası yaptırmanı tavsiye ederim. Sigortaya ödediğin ücrete muayene ücretleri ve doğum ücreti dahil oluyor.
Sewal35 Duruhnd kesinlikle katılıyorum 3 tane doktor gezdim 36. Haftadayım volkan beyi tek geçerim Okadar çok araştırma yaptım ki kent ve medikal parkın üstüne hastene tanımam karataş hastanesinin orada oturuyorum bir defa gittim bu kadar rezil bir hastane görmedim hem çok kalabalık detaylı ultrasona girdi benden önceki kadın 10dak sonra çıktı ben özelde 50 dak bakıldım
Hayal11 Duruhnd Özel sağlık sigortaları hakkında bilgi verebilir mısınız bir aylık hamileyim şu an yaptıra biliyor muyum
akcayaanneoluyorum Ben Dilek hanıma gidiyorum, çok memnunum 🤷🏻♀️ Bence herkesin iletişimi farklı, bazen elektrik tutmayabiliyor 🤦🏻♀️ Aslında eşi Mustafa bey dışardan doktorumdu, onu tek geçerim ☘️🦋🦋🦋
[silindi] Evet o günkü elektrik mi desek, doktorun o anki ruh halimi desek bilemedim😂 gülsün soypaçacı bilen ya da giden var mı?
Burcu3506 melodia [silindi] Cemil beyde beni bozdu ya smear alınırken heyecanlandım muayeneyi bırakıyorum dedi gitti
Burcu3506 melodia ben tamam tamam duruyorum dedim döndü tripli sekıilde ki ben abartı heyecan yapmadım ilk kez olacaktı biraz panik normal