leyla25 Kızlar pazartesı sezeryan oldum şuan bir hafta olucak inanılmaz gaz sancısı çekiyorum, nasıl geçer tecrübeli anneler paylaşabilir mi?
Merveyunus31 leyla25 tecrübeli değilim ama bana kayısı kompostosu önerdiler kuzum doğumum yakın sezeryan olursa yanında götürecek hastaneye komposto çok iyiymiş deneyebilirsin
Merveee07 leyla25 canım bwnim kız kardeşim dede oldu hastaneye gitti doğum yaptığı anında lavman yaptılar gaz sıkışmış meğer dikislerw agritiyormus öyle rahatlamıştı
Evita leyla25 çoğu bekleyerek çıkıyor canım :( kolay değil. 1 ay oluyor sezaryen olalı. Bir de herkeste çok gaz olmuyor. Umarım sende de olmaz. Ben lpg tüp gibiydim. Lefax içtim. Emzirirken bebeğe zararı yok. Hatta bebeğin kendisine bile verilebiliyor çok gazlıysa.
leyla25 Merveyunus31 doğumdan beri kayısı kompostosu tüketiyorum bol bol zaten hastane de devamlı verdı yemeklerde, maalesef sancımı almadı inşallah sana yarar canım😓🙏🏼
leyla25 Merveee07 yani doğumdan sonra bir kez lagman yapmışlardı bana hastaneden taburcu olmadan önce, eve gelince gaz sancım başladı acaba bir kez daha mı yapsalar gerçekten tarif ettiğin gibi dikişlerimi öyle sızlatıyor ki çok fena :(
Merveee07 leyla25 canım kız kardesim aradı oluyorim resmen gaz sancısı var DAYANAMİYORUM dedi sızlıyor dikislerim dedi lagman dan sonra dünya varmış dedi rahatladı canım bence doktoruna görüş tekrar yaptır
leyla25 Merveee07 aynen doktorumla konusayım yaptırıyım cidden çok kötü birşey bebeğimle keyifle ilgilenemiyorum acı çekmekten:(
Kader13 leyla25 rezene cayı bıde humana çayı kayısılı meyve suyu kayısı hoşafı bol bol su böle ikinci gün cıkardım gazımı perşembe günü sezeryanla dogurdum bende 4. Gün bugun suan sadece rezene ve humana içiyorum normal cay niyetine bı sorun yaşamıyorum