Minikannesi00 Kızlar sezaryen olalı 3. Günüm evde pansuman yaparken biraz kanadı ,doktor pansuman hakkında bişey demedi ,siz nasıl yaptınız yarayı kapattınız mı bilgilendirin lütfen korkuyorum
AyaYlmazYldrm Minikannesi00 kanamamasi gerekir diye dusunuyorum ben baticonla temizleyip yarami acik birkmstim doktorum kapama demisti
leyla25 Minikannesi00 hastaneden çıkarken pansuman oldum bandaj yapıştırdılar duş alabileceğim şekilde, evde pansuman filan yap demediler salı günü bandajımı çıkarıcaklar herhalde ondan sonra yapmamı söylerler bu arada 6.günüm sezeryandan sonra
Mammimammi Minikannesi00 2 sezeryan oldum. İkisinde de bant yapıştırıldı. 1 hafta sonra çıkarıldı. Bant varken zaten pansuman olmaz. Çıktıktan sonra da hiçbirşey yapmadım
YagizAsyaMom Minikannesi00 ilk 5 gün şeffaf bant vardı. Bant sonrası da 40 gün boyunca baticon ile temizlemeyi önerdi doktorum ha birde göbek sarktığı için oraya tülbent koy teeleme yapıpı mikrop kalmasın dedi çok şükür soeunsuz sıkıntısız atlatmıştım
Minikannesi00 leyla25 bana hiç kalsın demediler ,o zaman bende açmiyim su geçirmeyenden aldım kendim bantladım
Feride-gzy Ben sezeran olali 4 gun oldu doktor pansuman yapmiyicaksin dedi bant yapistirdi su gecirmez banyoyapabilirsin dedi carsanba gunu kendisi konturole cagridi bandi acarim dedi ben bu arada estetik dikis benimki sizinde mi oyle
Minikannesi00 Feride-gzy benmde öyle ,ben pansuman yapmaya kalktım ,doktor hergün pansuman yap dedi ,anlamadım valla. Şuan bantladım bikaç gün açmiyim o zaman ben dimi
EsEf Çok ameliyat geçmişim olduğu için biraz tecrübeliyim :) kızlar ameliyat yaranıza pansıman yaptıktan sonra ıslak bırakmayın üstüne sürdüğünüz batikonu ıslak kısmını gazlıbezle alın nemli ıslak kalmasın
Misssimsek Minikannesi00 pansuman yapmana gerek yok demişlerdi bana canım ve kuru kalsin nemli olmasın dediler. Üstünü kapatmadım. Bugün 16.gunum. kabul bağlayan yerlerin kabukları düşmeye başladı. Kanadıysa bence doktora gorunmekte fayda var.
Feride-gzy Minikannesi00 su gecirmez bant mi yada bence sen doktorunu ara sor bi yinede her doktorun teknigi farkli olabilir bilemedim sagligin soz konusu sonucta
Wonderanne Minikannesi00 ben gazlı bez koyuyorum üstüne batikonla siliyor esim birde meme ucu kremi verdi doğum doktorum onu sürüyoruz
Minikannesi00 Tamam kızlar doktoruma ulaştım , kanayablrmiş öyle . Açık bırakacakmşım batikon sürcekmişim
HafsaRumeysa Minikannesi00 gazli beze verdigi ilaci dokuyorum siler sekilde suruyorum hafifce nasil yapildigini tarif.etmedi pansuman yapacaksin sadce dedi
Sdaakll Minikannesi00 canim benim pansumanimi doktor hastaneden cikmadan once su gecirmez bi bantla yapti 1 hafta su gecirmez bant kaldi dikisin orda banyo vs yapabildim 1 hafta sonunda cikardi krem surmeye basladim doktorun takmadi mi sana su gecirmez bant?