Gamze1612 Havagul 24. Haftadayım canım 2 buçuk aldım sadece. Herşeyi de yedim hiç dikkat etmedim yememe içmeme sanırım biraz bünyeden kaynaklı oluyor bu
Havagul Pnar12016 canım ben yürüyüş yapıyorum 2 haftadır yeni başladım yani virüsten dolayı eşim izin vermiyordu 3 litre su içiyorum en az 30 dakika yürüyorum ama boğazımdan kesemiyorum sanırım
Gamze1612 Havagul birde 3 litre en az su içiyorum ve çok hareketliyim hiç oturmuyorum desem yeridir ev işi yemek yürüyüş hepsini yapıyorum canım
Nazbal Bende 30 da 13 kilo aldım 33 deyim sımdı de bebek zayıf kılo alsın dıye yıyorum muzları badem ceviz süt yoğurtları 20 25 e tamamlarım herhalde bu gıdısle🤣🤣
ilayyda Havagul canım hiç kafana takma ekmeği ve hamur işini anında kes normal beslen sıksık ye ve tabağını küçült benimde kilo alımımda bir problem vardı çünkü iştahım açılmıştı hemde nasıl anlatamam . Ama fazla almaya başladığımı anladığım an kestim hemen hamuru ve sıksık yemeye başladım Ara öğünlerde meyve çubuk kreker vs çok iyi geldi
Seymass Es1 birde kahvaltı yapıyorum dört beş gibi öğle , akşam da sekiz de yiyorum o şekilde. En az iki litre su içiyorum . Yürüyüş hiç yapmıyorum ama evimin işini gücünü anca yapıyorum zaten büyük evim baya
Evlat_can Havagul tatlıdan ekmekten çok bol bol meyve ye ben meyvesiyle doyurdum nerdeyse karnımı hep canım çekiyordu ve süt 26haftalik hamileyim ve 3kilo aldim