Busealp Sabah uyandıgımdan beri bacak aram agrıyo yürüyemiyorum bilginiz varmı?Acaba doğumun yaklaştıgınımı gösteriyor?
Sifa0033 Busealp bende 36+3 üö benim de bugün başladı hatta gece lavaboya kalktığımda yürüyemedim bian. Şuan hafif var ama devam ediyor ağrı
Nesslihan Busealp Bende 37+1 deyim. Benimde bazen belim, karnım, kasıklarım ağrıyor. Çatı kemiklerim ağrıyor muhtemelen seninde çatı kemiklerin ağrıyordur. Doktora ne söylesem vücut kendini doğuma hazırlıyor diyor seninki de o hesap haftamız ilerliyor artık
sule-0606 Busealp bu agrı benı ıkı haftadır ölduruyor catı kemıgı agrısı bebek dönmus dogm pozısyonuna ama sankı bacaklarımı tutup ayırıyolar yada nasıl desem gun boyu bısıklete bınersınde ertesı gun oturamazsn ya 🥴🙈 aynı oyle bı agrı ınlıyorum resmen oturp kalkarken doktr normal dedı magnezyumu ıc dedı tabı ama ben ıcmedım hc 🙈
Yenianneadayi2208 Busealp benimde doğumdan önce olmuştu.Doktora gittiğimde 3 cm açılmam vardı 🌸 Doğum habercisi olabilir cnm.Kendini sürekli kontrol et , inş yavruna sağlıcakla kavuşursun 🤲🏻
maras46 Üstte kalsin diye yazıyorum ben henüz yolun basında sayılırım 15+4uz. Bir fikrim yok açıkçası
Busealp Yenianneadayi2208 amin inşallah🙏Dikkat edicem cok saolun.Belirtiniz yokmuydu hiç doğumdan önce
Yenianneadayi2208 Busealp hafif kasık ağrım vardı bel ağrısı ile birlikte.Ama iç bacağım ağrıdı baya sabaha 3 cm açıklık vardı 🤦🏼♀️
Busealp Yenianneadayi2208 bacak aranız süreklimi agrıdı yoksa dönerken ayaga kalkarken yani hareket ederkenmi? Birde normalmi doğurdunuz
Yenianneadayi2208 Busealp otururkende vardı ama ayağa kalkınca da ağrıyordu.Ham olursun spor yaparsın ya, o şekildeydi.Normal doğum 💁🏻♀️
tugbaayaz Busealp 36+3 olduk 1 haftadır benimde aynı ağrım var bacak aramdaki kemiğim yani vajinama yakın olan kemiğim bazen yürütmüyor beni çok acıyor bu perşembe çatı muaynem yapılacak söylicem bakalım doktora