Caneyy Arkadaşlar merhabalar. Kan sulandırıcı kullanıp normal ya da sezeryan Doğum yaptıktan sonra iğnenizi ne kadar daha kullandınız.
Cinarinannesii_ Caneyy canım sanırım bu durum kişiden kişiye değişiyor ablam kullandı ama doğumdan sonra devam etmedi bende şuanda kullanıyorum ama devam edermiyim etmez miyim henüz bilmiyorum
Filiztuana Caneyy sağ bacağım sola nazaran daha çok ödem yaptığı için doktorum dün kullanmaya başlattı bana Perşembe doğumum var kesersin dedi
Caneyy Evet bazı doktorlar kullandırıyor bazıları bıraktırıyormuş. Ama genel anlamda araştırdığımda hep kullanılması gerekiyor diye denk geldim.
Caneyy Filiztuana allah sağlıklı Sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏 Doğumdan sonra kullanıp kullanmaman konusunda birşey dedi mi
Filiztuana Caneyy çok teşekkür ederim cümlemiz sağlıcakla büyütelim kuzucuklarımızı canım🙏🙏kullanmazsın dedi
Caneyy Bende normalde okullar açılınca görevimiz nedeniyle Doğuya gideceğiz doktorumu değiştireceğim. Tedirgin oldum biraz araştırıp en azından öyle giderim dedim