kızlar doğum yapalı 6gün 19/07/2020 de oldu şöyle anlatayım hikayemi hamileliğimin basında mide bulantısı kusmayla gecerdim sonrası rahattı taki 36haftama kadar tansiyon problemim çıktı neyse bir sekilde onuda yolluna koyduk sayılırdı cıktı indi 39+1 kontrolüm vardı kalktık gittik nst girdim dokturum açılmama baktı hala 1cm ama sancılarım hala devam ediyordu dokturum bekleyelim 4gün daha dedi olmadı başlatacaz doğumu bir sekilde diye söyledi neyse biz döndük evimize geldim evde yemek yaptım oturuyorum ıslalık hisettim su gibi önemsemedim akıntıdır dedim eşimin zoruyla gittik aksam saat 19:00 civarında benim yolda sancılarım arttı ölüyorum sanıyorum hastahaneye geldik dokturuma haber verdim yazdım baska doktur beni muane etti acıklık aynı ama sancılar tavan dedi dokturuma bilgi verdi dokturum ogün benlen birkaç kişi daha sancıyla gelince bana sen yürü bakalım acılma devam edecekmi dedi baktı aynı sezeryan dedi bende ben istemiyorum dedim bekleyelim istersen ama yorulursun sen de bebekde dedi ama açılma ilerlemez artık dedi tamam ozaman deyip sezeryana acil indirildim gece 00:00 da. hemen belden giremediler cok uğraştılar belden aşağı uyuşması için sancı cektiğimden duramıyordum sonra uyustu ve 00:23 de süpriz kızımı gördüm dünyalar benimdi 🥰 evet ağrılarım acılarım oldu hemen kalkamadım ama değdi hersey daha farklı ama önerim zorunlu olmadığı sürece normal doğum tercihiniz olsun sizlerde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin rabbim🥰🤲🏻