Hazal2020 EdanurZ 29+4 olcam birazdan 🙈. Gecen ay 24+5 de yaptirdigim tahlilde cikmisti verdigi ilaclari kullandim dun doktor kontrlum vardi tekrarlamadi tahlili bende unuttum sormayi ama pcden goruyor sonucta ne vermis ne yapmis diye
EdanurZ Hazal2020 anladım canım bende yarın tekrar doktora gideceğim sonuç göstermek için ilaç verir mi bilmiyorum bakalım
EdanurZ Hazal2020 henüz sonucu göstermedim canım yarın gideceğim bakalım artık verir mi ilaç bol su içiyorum bende şuanda afedersin ama idrar rengi bile değişti su içince vücudumdan bi an önce atsam şu enfeksiyonu🙄🤦🏻♀️
Hazal2020 EdanurZ son aylarda oluyormuş bendede sıfır belirti vardi tahlil yaptirmasa haberimiz yok bebek baski yaptigindan dolayi oluyormus benimde turuncuydu simdi bildigin renksiz idrarım var su icmekten 😂😂
EdanurZ Hazal2020 ben başlarda çok güzel içiyodum bıraktım su içmeyi lökosit çıktı🤦🏻♀️ Mecbur tekrar başladım
Asslliisyhn Benimde 16 çıktı lökosit ama doktorum akıntı artıkça lökosit oranın da artabilir dedi şuan ilaç vs gerek yok bol su iç sadece dedi.Ama ağrı akıntı vs şikayetlerim yok çok nadir akıntı oluyor. 31. Haftamdayım
Asslliisyhn EdanurZ bende aynı durumdayım tesadüfen tahlil de çıktı ama doktorum sıkıntılı bir durum değil bu su içmen yeterli ama akıntında renk ve koku olursa o zaman fitil krem vs yazarım dedi
EdanurZ Asslliisyhn bugün sağlık ocağına gittim hastane uzak olduğu için önce orayla görüşiyim duruma göre giderim dedim sağlık o cağında da bol su iç biraz var enfeksiyon dedi zaten 2 hafta sonra doktor kontrolüm var o zaman kadın doğum doktoruna sorarım 🤷🏻♀️
Asslliisyhn EdanurZ anladım canım geçmiş olsun tekrardan benim doktorum da bol sunimden yeterki demişti o yüzden sana da sordum demek ki su içmeye devam bir de ben enfeksiyon olmasın diye yoğurt ve kefir günlük tüketiyorum