yldrm_58 mervoss valla bende birden çatladım ben bekarken hiç 55 kilonun üstüne çıkmadım şuan 69 kilo oldum
gamze06ahmet Benim de bacaklarımda bissırı var şimdiden , artık saldım amaaaannn , yapıyla alakalı walla Kızlar bence siz de boşverin 😊
byza12 mervoss bende 23 haftalığım bugün annem gördü çatlamışsın kızım krem sürmüyomusun diye söyledi nasıl yani dedim ben şooook aynanın karşısına bir geçersin kasıktan yukarı doğru sağlı sollu popomada bakim dedim baya gitmişim şimdiden böyleyse son zamanlar incir gibi olucam heralde ortadan ikiye gözlerim doldu ağlıcaktım annem teselli etti çok morelim bozuk istediğin kadar yağlan kremlen olcağı varsa oluyor en iyisinidr aldım olmadı olmayacak 😞😞
mervoss byza12 üzülme lütfen bende çok üzülmüştüm başta hatta eşim görmüş bana dememiş ben aynada gördüm çatlamışım dedm biliyordum ben çok güzeller diyip teselli vermişti gerçekten biz böyle de güzeliz . Kalbimiz kalıcı catlamasın onlar artık bebişlerimizden hatıra diyerek sakinleştiriyorum kendimi bence sende öyle sakinleştir 😊
TugceBahadir mervoss ne yaparsan yap çatlıyorsun maalesef 8. Haftamda lieeac kullanmaya başladım 24. Haftamda bi uyandım bir çizgi çatlak hemen bir günde hergün katlanarak devam etti önüne geçemiyorsun şok olmuştum ve karnım normal gebelere göre küçük olmasına rağmen çatladı tamamen genetik yapacak bişey yok