Esma98 Kızlar bebeğimi sanki göbek deliğimin orda hissediyorum ve göbek deliğim aşırı dışarı çıktı. Böyle olan var mı’🙃
buseyusuf27 Esma98 bende hısedyorm göbek delıgımın orda bazen oraya tekme atıyor ama genelde kordonumu cekıyor essek kızım 😁 gobek delıgım cıkmadı dısarı ama bı doktora gdınce goster bence göbek fıtıgı olabılır cnm
mervoss Esma98 büyüdükce yukarı cıkarlar çok normal birazda göbek deliğiyle alakalı herkesinki farklı ☺️☺️ Ben mesela 31+2 yim göbek deliğim yeni yeni çıkmaya basladı
Esma98 buseyusuf27 1 hafta sonra kontrolüm var o zaman soracağım doktoruma da inŞallah. Benim de oğlum öyle pıt pıt atıyor tekmelerini. Ve artık dediğiniz gibi bazen acıtıyorlar 🤣♥️
Aada Ben de hissetmek nasıl bilmiyorum ama karnımda bir anda bir ağırlık bir hareket hissediyor gibiyim. 18 haftalığım şuan. Bu da bebeğin hareketi mi
Esma98 Aada ben de ilk 18. Haftamda net olarak bebek hareketi olduğunu hissetmiştim. Muhtemelen bebeğinizdir artık 😇❤️
buseyusuf27 Esma98 😁 son aylara doğru dha cok acıtıcaklar sımdı bısey yok fzla 😁 saglıkla gelsınler yeterkı
Meryempalabyk Ben 20. Haftada kesin bebek hareketi dedim hatta tekmeydi bildiginiz 😁 göbek deligimin üstündeydi daha sonra uzun bir süre kasıklarımın oradan hissettim tekmeleri bazen ara ara göbek deligimden hissdyrm nasıl isterse öyle takılıyor heralde 😁