iremnurkilic haftamıza girdik ve bugün özellikle aşırı bi nefes darlığım oluyo normalmidir acaba bi anda nefes alamıyo gibi oluyorum😕
elifhd iremnurkilic bende 37. haftadayım bendede çok oluyo özellikle yemekten sonra Allah yardımcımız olsun zor🤦🏼♀️
Busradonmezus iremnurkilic ben de 38+2 yim iki gündür daraliyorum bebek sanki kendini yukarı çekiyor gibi
Yasmiiinn iremnurkilic bende 36 haftaligim benimde bir iki gündür nefes darligim oluyor ayrıca astımım var çok kötü oluyorum valla haftaya kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim bakalım 🤦 Ay Allah yardımcimiz olsun🤲
Esrayasinkara Canıım büyüyen rahim diyaframı yukarı iterek akciğerlere baskı yapıyor özellikle son haftalarda😣 Allah yardımcın olsuuun inşaalllah
Gonul-82 Sol tarafına doğru yat canım mutlaka , yemeği bir anda çok fazla yeme az az sık sık yemek ye . Başka yapacak birşey tok maalesef . Şansımıza yaz günlerine denk geldi son zamanlar daha da zor geçiyor oyüzden
iremnurkilic Gonul-82 öyle yapmaya çalışıyorum canım ama nedense 1-2 gündür özellikle çok zorlanıyorum ağırlaştım artık doğsun istiyorum 😕 hayırlısı artık bakalım
Gonul-82 iremnurkilic tahmin ediyorum bende 35. Haftayım toplamda 6 kilo almama rağmen zor hareket ediyorum . Astım hastasıyım geçen sene de bel fıtığından ameliyat olmuştum oyüzden en az kiloyla bitirmemi söyledi doktor .bütün hamileliğim diyetle geçti şekerim olmamasına rağmen markette çikolata paketlerini koklayıp yerine koydum 😔😔Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah napalım az kaldı sabredicez
Yasmiiinn Gonul-82 Ay sizin durumunuz daha zormuş rabbim yardımcımız olsun hepimizin ben sanırım çok.kilo aldım gerçi zayiftim doktorum benim kilomu hiç sıkıntı etmedi ama işte bu son haftalarda ben sıkıntı yapıyorum kendi kendime şuan toplamda 17 kg aldım daha 36 haftaligim doğuma kadar ne olur bilmiyorum astımda var bende arada fisfisimi kullanmak zorunda kalıyorum ins hayırlısıyla bir dogursaydik iyi olucakti 🤲😭
Gonul-82 Yasmiiinn evek sağlıklı olsunda gerisi boş . Bende bol bol yiyeceğim hamileyken nasılsa veririm diyodum ama olmadı 🤣🤣