Melisaasilem Şuan 8+3 haftalığız ama eskisi kadar bulantım yok Bugün hiç yok mesela ve bu beni korkutuyor sizce normal mi salı günü randevu aldım ne olur ne olmaz baktırmak İçin
DeryaMirac Melisaasilem korkucak bir durum yok herkeste bulantı süresi farklı oluyor sevinin bence geçti diye 😊
Bsrlmnemr Melisaasilem 16. Haftadan sonra ama 16. Haftadan sonra da 20li haftalarda bile ara ara istifra ettiğim oldu
Drn-Brc Melisaasilem çok şanslısınız 16. Haftadan sonra azıcık azalmaya başladı 21. Haftamdayım bitmedi
Kulker Melisaasilem panik yapmayın canım yapı meselesi 38. Haftama gireceğim hala kusuyorum. Bulantı yoksa cok şanslısın 🤦♀️
Melisaasilem DeryaMirac birisi yorum yapmıştı bebekte kalp durması nasıl anlaşılır diye o kişi de dedi bulantınız geçince bir anda. Kalp atışını duymaya gittiğimde doktor belirtin varmı dedi bulantım çok dedim o zaman kalp atışı vardır dedi şimdi de korkuyorum maalesef
[silindi] Melisaasilem Canım herkeste bulantı olmaz zaten bi süre sonra geçer benim haftada 1 oluyordu içini ferah tut her zaman
DeryaMirac Melisaasilem evet bulantı demek hamilelik hormonlarının yükselmesi demek yani aslında iyi bir şey ama birden geçince de Allah korusun hemen bebeğin kalbi durdu anlamına gelmez içinizi ferah tutun ama fırsatınız varsa doktoru arayıp sorun
Melisaasilem [silindi] inşallah bakalım kötü düşünmemeye çalışılam salı günü randevum var pazartesiye bulursam hemen değiştiricsm
Melisaasilem Bsrlmnemr [silindi] Mervemelih DeryaMirac [silindi] güncelleme şuan aşırı midem bulanıyor bulantı tekrar geldi ay hep bulansın sağlıklı olsun yeter ki🙏🙏🙏 doktorumla görüştüm gerek yok boşuna stres yapma herkeste farklılık gösterir dedi salı günü gidicem kontrole dua edin bize 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
Melisaasilem DeryaMirac bakmıyorlar Mış ya iyi olan doktorun randevusu da sadece salıya var dayanılan artık lütfen dua edin benim için 🙏🙏 Mervemelih [silindi]
Mervemelih O şekilde yorum yapmak çok saçma benim ablamın 9 ay hiç bulantısı olmadı baş dönmeside olmadı .