iatay2163 Kizlar 50 gunum var ve ben bi corap bile almamisim kaynabam sag olsun onun yuzunden hic hesaba almiyor beni sizce ne yapmalıyım başlamalı mıyım
kedilervekaranfil iatay2163 Günler geçmiyor demişsiniz başka bir postta işte şimdi güzel bir uğraşınız var, son 50 günü hazırlıkla geçirirsiniz
Elifdoan iatay2163 en azından ilk etapta hastane çantanı hazır et, sonra da diğer eksikleri tamamla, benim 90 günüm var bitti bütün eksiklerimiz çantayı hazırlama ve yıkama kaldı sadece
reyhankent artik yavas yavaş başla canim çünkü al al bitmiyor hergün farkli birsey çıkıyor kundak bezlerinden nevresimlerden falan başla
kedilervekaranfil iatay2163 Ben hazırlık yaparken çok oyalanmıştım. Ama benim gebeliğimin tümü çok hızlı geçti özellikle ilk üç aydan sonrası 💕 38. haftadayım ama nasıl geçti anlamadım
720berra- iatay2163 ben 30. Haftama başladım internetten sipariş verdim geldi yıkayıp ütüleyip hastane çantamı hazırladım 33. Haftamda bitti herşey.çok stres olmaya gerek yok bir iki günlük çıkıp alırsanız internetten alacaksanızda hemen sipariş verin