Dlmdlmdlm Cildinde koyulaşma olan var mı ya 31. Haftaya geldim son iki haftadır yüzümde özellikle bıyık bölgemde koyulaşma var kötü gözüküyor bu durumla nasıl başa çıkacağım😣
Myssr Dlmdlmdlm bolll bool gunes kremi surun dogumdan sonra asitli kremler kullanirsinz eger gecmezse ozamana onlarla gecer. Eczabakim sayfasını takip edin orda bulursunuz gerekli bilgileri. Ama suan gunes kremi disinda yapacak bisi yok malesef
Civcivim34_44 Dlmdlmdlm koltuk altım hiç yıkanmamış gbi duruyo karardı ama ilk gebeliğimde de boyleydi dogum yapınca gecti yüz lekesi bnde de var ilkinde de olmuştu dogum dan cıkınca terliyoruz ya lohusa teri derler terledigin zman yüzünü temiz bir havluyla sil bak gör nasıl geciyo terledikçe sil yüzünü canım
yumukeller Dlmdlmdlm bende de var gözlerimin çevresi ve bıyık bölgesi. Güneş kremi de bende hiçbir işe yaramadı. Gün geçtikçe artıyor sanki. Doğum teri ile silerseniz geçiyor ama merak etmeyin😊
Duruhnd Bende ayni durumdan muzdaripim ne yaparsam yapayım geçmiyor ara sıra karbonat limon suyu karıştırıp sürüyorum,leke kremi sürüyorum banamısın demiyor ayrıca özel bölge ve koltuk altındada kararma var.