ozlemerva06 Merhaba arkadaşlar 22 haftalık gebeyim iki gündür rahimde vajinanın girişi şişmiş gibi yürürken rahatsız eden bir ağrı var ilk gün baskı vardı bugünde sadece büyük bir rahatsızlık yok ama ağrı var orayı sıkmak istiyorum yaşayan var mı
Kubra67 ozlemerva06 intihap olabilir yada acilman oluyordur bence doktoruna gitmelisin daha cok erken haftan erkenden önlemini al ben 39+1 haftaligim 36 haftalikdan beri çekiyorum o baskiyi agriyi acilmam olduğunu söylemişti
ozlemerva06 Nuruminci doktor bol sıvı tüket kötü kokulu idrar olursa idrar tetkiki yaptır gönder bana dedi ama
Nuruminci ozlemerva06 günde 3 litreye yakın tuketıyorum ibrarda bırsey cıkmadı ama rengıde baya degısme oldu baya koyulaştı
ozlemerva06 yorumcuanneniz aslında yeni detaylı ultrasona girmiştim herhangi bir sorundan bahsetmediler ondan iki üç gün sonra bu başıma geldi ben de endişelendim açıkçası neden ağrı var diye daha önce forumda konuşulmuş çatı ağrısı ya da rahimde büyüme olduğu İçin kas ağrısıdır demişler yine de içim rahat değil
ozlemerva06 Nuruminci bende koyulaşma yokta sadece taharet alırken sildiğimiz yer de dolgunluk ve ağrı hissi var
yorumcuanneniz ozlemerva06 umarım ciddi birşey değildir geçmiş olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❣