Dzeyy Kızlar kokoreç yenir mi hamilelikte yada yiyeniniz varmı 34 haftalığım interntte yenilmesi tavsiye edilmrz falan yazıyo kafam karıştı
isimsizbebek Dzeyy bir kereden birşey olmaz..ben abartmadigim sürece birkaç kez canım böyle şeyler çektiğinde yedim. Hiç bişey olmadı çok şükür. Bence yiyebilirsiniz, çok evham iyi değildir. Sevgiler 😍
Eda_zafer_1 Dzeyy ben de 34 haftamdayım cnm yedim 2 3 kez sorun olmadı temiz güvendiğin bir yerde yiyebılırsın.
Baharbal Dzeyy hamileliğim boyunca 4 kere yedim çok seviyorum 😊 canının çektiği şeyleri az da olsa yemelisin
Ebrarela_1963 Dzeyy neden yenmesin bende onu anlayabilmiş degilim gerçekten düşüge sebep olmayacak şeyler elbetteki yenebilir ben seçmeden herşey yiyorum dozunda
Homeless20 Dzeyy temiz yapıldığı sürece birşey olmaz dedi benim doktorum kuzum güvendiğin bi yer varsa ye bence
Dzeyy Homeless20 valla aslına bakarsan bu yaşıma kadar hiç yemedim kokoreç ama işte hamilelikten midir bilmiyorm canım çekti 😂. Güvenilir bi yer bilmyorm o yzden 😂 midyeci ahmette iyi yapıyolarmıdır acaba
Homeless20 Dzeyy hiç bilmiyorum valla kuzum.. kurban geliyo kız bekle koyun falan kesiyorsanız ondan kendin yaparsın :)
Cemrenur Dzeyy ohooo her hafta yerim nerdeyse temizligine güvendiğin ve iyi pisirdigine emin olduğun bi yer varsa ye canım bu sebeplerden dolayı tavsiye edilmez yazıyor iyi temizlenmez çiğ kalır diye