Nur gguler Canım beylikdüzü Kolan hastanesinde Günay Gündüz'e gidiyorum çok memnunum doğumuma da az kaldı zaten. Soran herkese tavsiye ediyorum valla kimse rahatsız oldum da demedi bugüne kadar çok ilgili ve bilgili bir bayan
gguler Burcinismailoglu benim iki tüp Bebek denemesi orda oldu Betül hanimda sonra farklı merkezde tutunca bıraktım orayı. Betül hanimda doğum yeri araştırıyorum kulağına gitmiş doktor aradı. Bekliyormus fiyatta yaparız biseyler falan. Şuan reyapla gidiyorum bende kararsızım inan napsam 😒
Burcinismailoglu gguler bende kolan fuat karatepeye gidiyorum çok memnunum. Deneyebilirsin aslında onu
gguler Burcinismailoglu ben Fuat beyin dib odasında Betül hanım var ona gittim işte iki tüp Bebek denemesi için. Doktor aradı görüştük dediğim kadında bu. Şimdi onu es geçip Fuat beye gitmek içime sinmiyor nedense 😥 reyap Hastanesi'ne gidiyorum doktordan yana sıkıntı yok ama napcam bilmem
Demir Medilife hastanesi selda hanım.Tek geçerim👍🏻Hakkında burada bir çok forumda açıldı bence araştırın derim.