Deniz25 Kızlar bugün transferimin 12. Günü yarın kan tahliline gidicem ama bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ve silik çıktı 😬 zaten şuan 4 haftalık ve adetim daha gecikmemiş oluyor. Sizce normalmi 🙄
elif0690 Deniz25 Bnde adetimden 6gün önce yapmştm cnm çok silik çıkmştı..Şu an 21+2 gnlk hamilyim..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..
Zeytin Deniz25 benim de ikinci çizgi silik çıkmıştı ama çok yeniydi. En kesin sonucu 3 gün arayla yapılacak olan kan testi verir.
Nesomer Deniz25 benimde silikti çoğunlukla silikle olan testler pozitif oluyor 😍 ama en garantisi kan testi tabii inş hamişsindir arkadaşım
Minikaskim Ben de 10. Gün yaptım silik çıktı 11. gün dayanamayıp kan tahliline gittim çıkmıştı. Silik çıktıysa süper zaten😉
Deniz25 Tgbabsra teşekkür ederim inşallah bu ikinci denemem ilki düşük oldu inşallah herkes sağlıkla alsın kucağına 🤲🏼📿
Deniz25 Zeytin benimde çok yeni daha adetim geçmedi ve transfern 12. Günündeym yarın kan testimiz var inşallah güzel sonuçlar olur 🤲🏼😇
Deniz25 Nesomer evet silik çizgisi var adetimde geçmedi daha transferin 12. Günündeyim inşallah güzel devam eder. İlkinde düşük yaşadım inanılmaz korkularım var 😔
Meltem123 Deniz25 silik çıktıysa genelde mutlaka oluyor benim de yok denecek kadar silikti çok az belliydi hemen gittim kan verdim 3 haftalık hamileydim🤗
Deniz25 EsmaGlAksu inşallah inşallah sağlıkla devam etsin yarın kan testi yaptıracağım zaten doktor bekliyor
Minikaskim Deniz25 o siliklik durumu gerçekten umut verici kanda önce sonra idrarda çıkar ki idrarda bile şimdiden çıktığına göre bencede sevinmeliyiz hayırlı haberlerini bekliyoruz😉
SemaOnur Deniz25 Benimde ilk yaptığım zaman silik çıkmıştı bir iki gün sonra sabah tekrar test yaptığımda daha belirgindi 😊 Sizinde pozitif çıkar insAllah her şey gönlünüzce olsun😊
Zeytin Deniz25 o zaman inşallah inşallah tutmuştur. Test sonuçları da pozitif çıkar herşey gönlünüzce olur 🙏
RamazanYamurTanburac Ben adetime bi gün kala yaptım silik cıkmıstı genelde silik çıkıyor ikinci çizgi
Frida Regliye 5 gün kala yaptim silik çıkmıştı şimdi 19 haftalık hamileyim, umarım gönlünüzce olur her şey 🌸