Myssr Kızlar hamileligin basında toksoplazma testi yapildi sonra tekrar yapılıyor mu? Yapiliyosa kacinci haftada yapiliyor?
babysevgi Myssr bana doktorum 26 da yaptır dedi hem tetanos aşısı için gideceğim hem hemogram baktır hem toxo vs dedi tekrar sağlık ocağında
Melisaasilem Myssr ben ilk öğrendiğimde yapıldı doktor kedilerden toprak işlerinden az tıkanmış sebzeden çiğ et ve yumurtadan uzak dur dedi başka da bişey demedi
Mlke Myssr yapılıyor canım geçen hafta yaptırdım bir sürü test toxoplasma da vardı içinde rubella igg igm vb hepsi 24 saat içinde de sonuçlarımı aldım 😊 özel hastanede 500 tl ve fazlasıda oluyor ben özele gidiyorum dr sağlık ocağında yaptır para verme dedi 😁
babysevgi Myssr tabıkıde ben gebelikten öncede orda baktırmıştım şimdi bi tekrarla istersen dedi tetanosa gitmişken vercem kan
bsozkaya Ben 9 haftalık hamileyim gecen hafta istedi doktorum. Yaptırdım gittiğim hastanede. Sağlık ocaklarında bu test yapılmıyor.
babysevgi bsozkaya sağlık ocaklarında bu test yapılıyor :) yanlış bilgi verilmiş size sanırım halk sağlığı lab na gönderiliyor sonucu 1 gün sonra alıyorsunuz genelde sabahtan gidip saat 10:00 a kadar kan vermenizi istiyor sağlık ocakları .
hndn26 Bir kere yapılıyor eğer pozitif çıkarsa tedaviden sonra tekrarlanıyor. Hayvan pisliğinden, şarküteri ürünlerinden, çiğ et kıyma ve tavuğa çıplak elle dokunulmasından geçiyor.
Kahramankentli Arkadaşlar bu bahsettiğiniz testleri benden de istedi doktor sağlık ocağı hepsini yapıyor mu rubella,tox,tam kan bi de hepatitler var eğer yapılıyorsa hasteneye kadar zahmet etmeyeyim
babysevgi Kahramankentli hepsini yapıyor sadece d vitamini bakmıolar yani bnmki bakmadı geri kalan herrşey var