bukibuki bugun 38+0 yeni kontrolden geldik. 3320gr olmuşuz. haftada 250-300 gr arasında kilo alıyor. :)) ben artık tartılmayı da bıraktım,35ten sonrasını tutamıyorsunuz onu söylim 😀
Merveyunus31 bukibuki anladım kuzum sağlıkla gelsinler inşallah peki birşey sorucam kilo alımı durabiliyor mu öyle birşey var mi
Gzdnr2113__ Merveyunus31 insallah canım bütün annelere sağlık sıhhat dolu evlatlar nasip etsin rabbim🙏
bukibuki Merveyunus31 Merveyunus31 amin inşallah, valla doktor o konuda bişey söylemedi. son haftalar oldugu için normal doğum sürecimizi bekliyoruz.sadece 1 haftada iyi kilo almış ne yedin sen böyle dedi, bana sakın diyet filan sormayın habire yiyorum dedim😀😂
bukibuki Merveyunus31 hayırr tam aksine 😀zaten ilk 4 ay mide bulantısından bişey yiyemedim. sonrasında yemek yemeye başladım. 57 kilo ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum. her ay 1 kg aldım dikkat ettim yediklerime hep. ama artık son ayda da onu yeme bunu yeme yeter dedim dayanamadım bıraktım :)))
Mammimammi Merveyunus31 38+6 da 2500 gr civarıydı. Doktorum 2800 gibi doğar demişti. 39+5 de 3100 olarak doğdu.
Merveyunus31 bukibuki bende 65le kaldım şuan 79um 😭 ama boyum 175 o yüzden pek belli olmuyor allahtan