minikos Merhaba bugün 16+5 ile kontrole gittik ve kızım olacağını öğrendim 💕 Her gören erkek dedi defalarca erkek bebek rüyası gördüm ama kızım oluyormuş teyzeler 🌸
hnrgns minikos ikili test yaptırmışmiydiniz acaba Rabbim hayırlı etsin.saglikli şekilde kucağınıza alın inşallah
Arinna minikos Bende çok rüyamda erkek görmüştüm eşimde ama kızım oldu sağlıklı olsun da hep kızım olsun istiyordum. 4 aylık şimdi harika bir duygu
Sermec27 minikos canım cinsiyet tahmini istesen kesin kız derdim kafa yapısından dolayı hayırlı olsun 🥰
Arinna minikos Amin canım teşekkür ederim🙏Hep kız istedim. İkinci üçüncü olursa yine kız isterim sağlıkla inşallah❤️
Msltms minikos yaa maşallah ☺️🌸🌸🌸 banada doktorum geçen hafta kız dedi 13+3 te ama değişir mi bilmiyorum canım sana önce ne tahminde bulunuyordu ☺️
Reyhan55 Msltms kesin mi kız dedi bende 13 haftalik olunca gidecem de inşallah net çıkar mı diye düşünüyorum
minikos Reyhan55 Yani kesin dedi canım birşey olmazsa , 13 hafta biraz erken ama belki görünmeye bilir
Msltms Reyhan55 10.haftada kız gibi görüyorum demişti ama değişebilir de demişti 13 te gittik yine kız dedi ama değişir değişmez diye konuşmadı canım sonuçta 12.haftada cinsel organları gelişiyor ve benimki göstermişti baya baya kendini☺️