Selinayy Merhaba kızlar adım selinay Allah’ın izniyle iki buçuk ay sonra kızımı kucağıma alicam adını BELİNAY koymayı düşünüyorum sizce nasıl yani zor olurmu kötümü duruyor selinay Belinay
balporsugum Selinayy hoş değil sırf uyumlu olcak diye yapmayın bence . Selin bile olabilir de belinay degisik
Pinkyellow Selinayy Belinay diye çok öğrencim oldu yeni moda bı isim bence. Fena durmuyor alışıyor insanın ağzı solerken ☺️
Gl-Misli32 Selinayy o kadar farkli isim varki belinay cok kötü durmuyor onlarin yaninda bence 😊 esinizde problem cikartmiyorsa icinizden geleni koyun cocuk sizin ☺️
nil_sugra Selinayy kocasının ismini koyanları gördükten sonra seninki garip gelmedi bana doğrusu. İçinize siniyorsa koyun gitsin
DilanDag Selinayy ben gayet güzel benim ismimde Dilan, bizde Lavin Dila koymayı düşünüyoruz uyumlu olsun diye :))
Bahriye06 Selinayy 2.kızımda belinay çok istemiştim babası elif koydu ismini 😅 Yengemin ismi meral kızların ismi Merve Melike Mine Abimin ismi feramis oğlunun ismi Fatih 3 kızı 1 oğlu var
Yasmin35 Benim ismim de Yasemin inşallah kızıma da Yüsra ismini koyacağız bende uyumlu olsun istedim kizimla sonuçta bizim kızımız 😊 bence çok hoş oluyor siz de istediğiniz gibi ismini koyabilirsiniz
Didi6 Selinayy Kendi isminle uyumlu olması hoş aslında bence ama Belinay ismi hoş değil. 🤔 Gerçek anlamını iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/belinay-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Merveeetoprak Selinayy Benim de adım Merve, Mercan düşünüyorum Merve’nin canı gibi😍 içinize sindiyse bence güzel
TugceDmrc Selinayy size kalmış bişey benim ismim de Tuğçe kızımın ismini asena gökçe koyacağız inşallah 🌺
Humaninannesi20 Ben de Hümeyra kızımın adı da Hüma olacak inşallah uyumlu daha güzel bence iyi düşünmüşsün 💗
Akg Selinayy belinay ismini iyi araştırın. Koku saçan ay demek miş. Bnde beğeniyordum ama çoğu yerde yanlış yazıyor