Tugce0723 canım ben yaşamış biri olarak anlatayım 5.haftamda kahverengi lekem oldu doktora gittim rahimde 5,5mm kanama alanı var dedi progestan ilac pruluton iğne verdi bol bol dinlen dedi annemde kaldık biz eşimle bir hafta sonra rahimdeki kanama alanı 1,5mm dusmus bebek iyi gayet olabilir dedi doktorum devam herseye ayni sekilde dedi bir hafta sonra gittiğimde rahimde hic kanama alanim yoktu doktor ilaca igneye dinlenmeye yine devam dedi tam 5.haftada basladi kahverengi akintim tam 9.haftada bitti yine ilaca igneye ve dinlenmeye devam bu surecte hep yattim bi wc bide yemek icin kalktim 9.haftadan sonra 12.haftaya kadar bir gram kahverengi akıntım olmadı sonra 12.haftamda oldu hemen doktora gittim bebek iyi gelisimi kalbi herseyi benimde rahimim suyum herseyim iyi 3 gun surdu 12.haftada doktorum ilaca igneye dinlenmeye devam dedi 15 gün daha sonra bakacagiz sana tavsiyem bol bol dinlen stres yapma akintin cogalirsa doktora basvur ilaci yukseltin ben progestan 200 mg gunde iki kullaniyorum pruluton500 iğne haftada bir iliski yasak ve cok sicak dus yapma kasıklarına çok tutma doktorumun bana önerdikleri bu canım sen canını sıkma bol bol dua et doktor kontrolunde ol ayaklarini uzak minder koy altina ve dinlen uzun oldu kusura bakma ben yaklasik 2 aydir yasiyorum sanada anlatmak istedim