Anneolmayahasret Kist erisin diye bi aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum.. dun gece oyle kasiklarim agridiki dogrulamadim ölüyorum sandim😳😪 suan bile inceden var agri. Ilk defa boyle bi agri yapti kistden dolayimiki
Kdkdkdk123- Anneolmayahasret kistten olabilir canım geçmiş olsun. Kardeşim de ameliyat oldu kistten iki kez ondan biliyorum. Sürekli çok şiddetli karın kasık ağrısı oluyodu. Hastenelik oluyodu serum yapıyolardı. Gaz ağrısı diyolardı meğer kistmiş. Tekrar bi hastaneye git iyice araştırsınlar
Myssr Anneolmayahasret yapar doktor bana aşırı ağrın olunca acile geleceksn demişti bi doktora git ağrı yapıyo ama çok fazlaysa sakın ihmal etme patlayabiliyo,hareket edebiliyor
Anneolmayahasret Kdkdkdk123- saol canm Evet gaz agrisina benziyo ama ölduruyo resmen insani ilk defa yasadim yoo boyle bisey 😪😪 bi ay sonra gidicem canim kontrol zamanm o vakit 😪 peki ameliyati nasil oluyo canim gobek deligindenmi giriyolar
Anneolmayahasret Mom9272 ayy o nasil agri oyle.. hapa gore yarin adet olucam ama ilk defa agridi yaa felaket😪