Msltms Anne18 ederim canım rabbim isteyen herkese sana da tez vakitte versin ama belki de vardır sende ben öyle tahmin ediyorum🥰🥰
Gizemnaz_ Anne18 yaaaa cok cok sevindimm cnm benim darisi bana olsun saglikla gelsin tebrik ederimm💐💐💐
GizemAykut Anne18 yaa çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın 😊🙏
tuzvelimon Anne18 Canımmm kan testi vermişsin tebrik ederimmm😍😍 Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻 değerin kaç çıktı ??
SilaTR Anne18 hayırlı olsun çok sevindim ❤ aynı test galiba bendekiyle oncomed mi markası bide kac dakika da çıktı acaba
vuslatim34 Anne18 hayırlı olsun canım çok sevindim.Çok bekledin sende Saglıkla kucagına alırsın inşallah 🌹
Gizemnaz_ Anne18 kuzum adetin kac gun gecmistide yaptin testi birde sen bu ay bisey yaptin mı kür felan
Anne18 Gizemnaz_ yaa inanamıyorum hala yaa allahım inşallah hamileyimdir bu şekilde kuzum en son az önce yaptım
Gizemnaz_ Anne18 yaaa sevindim cnmm tanidiklarim takip ettiklerim sırayla gittiler sira sendeymis demekki🥰💜💜😘
zohreeeee Anne18 yaa😍😍cok sevindim tatlim❤️🤲Kos kan ver😍😍ne garip yaa sabah yapmissin negatif aksam pozitif olmuss😍😍
Anneolmayahasret Anne18 kiz allah seni en son adet tarihin 18 mayismi😳😳😳 diger aylar niye yapmadin test bebek dogacak nerdeyse