Nazmel Lilla Mihre Zeyyaleyyy Nazmel Lilla kızlar şimdi yine test yaptım az önce sabah idrarıyla yapmadım yani. Birde normal gebelik testi yaptım(erken gebelik değil yani) 2.çizgi yine silinik çıktı tıpkı erken genelikteki gibi hatta ondan bi tık daha net. Lekelenmemde şimdi bitti gibi ama kasık ağrılarım arttı.
Lilla Nazmel olsun erken ya da geç sonuçta çok silikte olsa ikinci çizgi var. Kız kardeşim de böyle öğrendi.
Zeyyaleyyy Nazmel Yani eğer gebeysen de lekelenme olabilir bende yaşadım benimde bu kadar silikti 2 gün sonra net çıktı ama en iyisi sağlık ocağında gebelik için kan tahlili vermen 🥰
Zeyyaleyyy Nazmel Yani gebe olabilirsin bence canım çok yeni olduğu zaman aşırı silik oluyor yine biz ne desek doğru olmaz ama sağlık ocağında bence hemen tahlil yaptırmalısın 🥰
Zeyyaleyyy Nazmel Yani gebe olabilirsin bence canım çok yeni olduğu zaman aşırı silik oluyor yine biz ne desek doğru olmaz ama sağlık ocağında bence hemen tahlil yaptırmalısın 🥰
Shn16 Nazmel selam canim bende var gibi yorumlayabilirim, benim adetimden 3 gun oncesinde cikmamisti bazen gec yumurtlama olabiliyor. Bi iki gun icinde daha net sonuc elde edebilirsin😊 Enn Hayirlisi olsun senin icin🙏