Ser11 Kızlar 2ci hamilelik 18.3gunuz daha haraketkeri hiss etmedim kızımin. Coktedirginim . İkinci gebekikte ne zaman hiss etdiniz
eymenhumeyra Ser11 2. Gebelikte daha erken hissedilir ama sizin yapinizlada alakali bi durum gelisimi normalse 20li haftalarda hissedersiniz merak etmeyin
Bernaismet Ser11 benımde aynı canım 2.gebelıgım 17+3.haftamdayım hıssetmıyorum ılk 13.Haftamda hısetmeye basladım segrımesını Ama sımdı hısedemıorm
zeynep_mehdi Ser11 benmde 2. Gebeliğim 17. Haftanın sonlarında hissetmeye başladım ama her gebelik aynı değil endişelenmeyin 20. Haftaya kadar hissedersiniz
Ser11 İlk gebekikte 20hafta sonrası hiss etmişdim evet ikincide hayka tik yok endisekeniyorum .gelişimi hamdolsun sorun yok inseAllah olmaz . Saglikla gelir amin
Elyiz İlk gebeliğimde 17. haftada, ikincide 14 dehissettim. Ama bu kişiden kişiye değişir önemli olan sizin hissetmenizden ziyade hareket etmesi sağlıklı olması çok takılmayın bence.
nil_sugra Ser11 benimde 2.gebelik. 2.gebelikte daha erken hissedersin derlerdi ama ben ikisini de 19.haftada hissettim