Tugbabayir Merhabalar 30 haftalık hamileyim.Geceleri çok sık sağ ya da sol tarafıma dönüyorum.Ben döndükçe bebeğe bi zararı oluyor mu acaba😏Eski postları okuduğumda kordon dolanmasına sebep olabilecegi yazılmış.Bu konuda bilgisi olan var mı?
MinnakLiva Tugbabayir Bende hep çok dönüyorum 39+3 üm şükür, nasip demişler.. Yine de dikkat etmek lazım haldur huldur dönmeyin 😅🙈
Deletedmom399 Tugbabayir bende resmen havada tur atip diğer tarafıma dönüyorum deme kız kordon dolanması falan olmaz öyle 🥺😊
Poyraz_04 Tugbabayir Bende çok fazla dönüyorum yatakta ve bebeğimin boynunda kordon var maalesef, fakat bu durumla mı alakalıdır bilmiyorum 🤷🏼♀️
Tugbabayir MinnakLiva yok yavaş dönüyorum ama cok sık dönüyorum☺Dediğiniz gibi nasip, Allah’a emanet bebişler🙏
Tugbabayir Domatesimm aslında yastık koyuyorum ama kendim dönme ihtiyacı duyuyorum.Malum izmir sıcagı uyutmuyor,geceleri cok zor oluyor😊
ecrinefsaerva Tugbabayir canım kalkıp oturup dönersen bir sıkıntı olmaz inşallah 🤗 bende çok sık dönüyorum hatta dönmekten uyuyamıyorum desem yeri. Her döndüğümde kalkıp oturup diğer tarafına dönüyorum 😊
Poyraz_04 Tugbabayir Yok canım korkma. Korkulacak bir durum değil doktorum istersen normal doğum bile yapabilirsin dedi ama ben kabul etmedim Ağustos 7de sezeryan günü aldık 37+4’te kavuşacağız inşallah ☺️🌷
ecrinefsaerva Tugbabayir zor canım da bebişlerimizin sağlığı için mecbur. Zaten dönmekten ve sıcaktan uyumak mümkün değil ☹️