Tbusraaa Bernagokhan Valla zaman bize geliyor artık 🥰 ne ara geçti bu kadar zaman 🤰🏼 Sıcaklar dışında bir şikayetim yok çok şükür birde arada kalçaya giren ağrı 🥰 Normal Doğum yapacağız inşallah 40 haftamız 24 Ağustosmuş o zamana kadar zamanında gelir inşallah. 💜
Dserin1 Bernagokhan son 25 günümüz kaldı 🥰🙏 35+0 olduk❣️Uykusuzluk aşırı ağırlaşma karnımın sertleşmesi… bebek oldu 3 kg oldu taşıyamıyorum sanırım 😂
Meerve Bernagokhan şu an ödem ve sıcak çok zorluyor 😄 el parmaklarımda uyuşma oluyor ama ne kadar zorlasa da hamişliğimin şu son günlerinin tadını çıkarmaya çalışıyorum 🥰
Kadiss Tuana93 benımde hala belli değil ya kendimi ona gore ayarlıycam ama hala daha catı muanesı de yapılmadı
Kadiss Tuana93 benim de doktorum yapmıyo niyeyse 🤦🤔39 oldum sayılır doktor mu degıstırdın son anda canım
Tuana93 Kadiss yapması gerekmiyomuydu şimdiye kadar?😳😳 evet canım ya doktprum karonaya yakalandı,izinli.Bende daha doktor bulamadım
Kadiss Tuana93 gerekiyordu ama bende anlamadım hala yapmadı 😏hayırlısı olsun canım insallah ayarlarsın
Zeyzeyka Bernagokhan hepinize gıcık oluyorum ağustos anneleri çünkü benim daha eylül 🤪🤪🤪🤪 sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah minnakları ❤️
Tugce_S Yaaaa 5 gün kalmış ciddi ciddi Ağustos a giriyoruz inanamıyorummmmmmm 😳😳 sıra bize mi geldi yani 😳😳
Zcarkit Akbas77- ay bende de var neden aceba, midem cok kötü 2 gündür, ishali de kan ilaç ona bagliyorum ben degistrmistim o günden beri ishalim
Merve_seda Atlass benim doğumumda 12 ağustoş görünüyor kızım erken gelmezse . Şebin cinsiyet nedir cnm
BusraGS Bernagokhan tuzu kestim bol su içiyorum ama yinede fayda etmiyo sıcaklardan oluyomus antalya sıcağında hamilelik zor neyse ki az kaldı 😀