Merve1656 Gulgul93 gece uyurken çok yaşıyorum o sıkıntıyı böyle Bir acı yok ya yaşayan bilir 😂 maden suyu falan içiyorum bende o biraz iyi geliyor
babysevgi Gulgul93 2 kere yaşadım genelde yoğurt fln tüketmediğim günün gecesinde veya muz tüketmediğim zaman o yüzden hep dikkat ediyorum yemeye
elifnr47 Gulgul93 kaç haftalıksınız bende onun için decavit ve magnezyum kullanıyorum çok etki ediyor
Duygukc Gulgul93 1 haftadır her gece mutlaka uykudan uyandırarak 2 kez bacağıma kramp giriyor aynı bacağıma hep artık defarmasyon bıraktı bacağımda topallayarak yürümeye başladım kaval krmiğimin arkası ağrıyor yürürken
Esmaad Evet fazlası ile yaşadım, maden suyu ve muz kesti ağrılarımı ve ekstra multivitamin alıyorum içinde magnezyum olan ☺️
Gulgul93 babysevgi yoğurt yiyorum ama az midemi bulandırıyordu ama muzun işe yaradığını duymamıştm canım sağol 😘
babysevgi Gulgul93 muzda cok fazla potasyum var ve muz badem bunlar krampları önler canım hatta potasyum içeren tüm besinler
Gulgul93 elifnr47 15 haftalığım siz bende vinalac kullanıyodum sadece doktorum bugün magnezyum tablet verdi birde
bebegim_28 Gulgul93 24 haftalık olduk 2 defa yaşadım hatta dün gece yaşadım bugün aksayarak yürüyorum henüz magnezyum kullanmıyorum başlamam lazım sanırım bir de iki ayağıma birden giriyor 😵
tuzvelimon İlk bebeğimde son aylara doğru çok yaşadım uykumdan uyandırıyordu. Muz çok yaradı her gün tüketiyordum