Seydakrb Kızlar merhaba. Bebek ıcın oda yaptıracağım ınsallah montessorı yatak ve gardolap. Yalnız 9 ayına kdar falan yanımda beşikte yatar ıllakı. Besık olarak ta bunu düşünüyorum sizce nasıl ? Fikir verır mısınız 🥰🌸 https://ty.gl/i7z40ef
MiniKaya Seydakrb canım bende aynı senin gbi odasına 7-9 ay arası geçirmeyi düşünüyorm ama bu tarz beşik almak yerine yatağa tam sıfırlanan birşey olsun istiyorm hem kalk al derdi olmaz hemde aynı yatakta yatıyor gibi olur diye düşündüm
Aygul01 Seydakrb ben olsam tercih etmezdim bunlar sallanan tipler bebek sallanmaya bi alışırsa sallanmadan uyumaz. En azından benim arkadaşlarımın çocukları oyle oldu o yüzden kesinlikle sallamaya alıştırma dediler. Besik anne yani düşünebilirsin daha mantıklı ve kullanışlı bence.
Seydakrb MiniKaya bende bunu oturma odasna vs de taşırım dıye düşünüyordum 🥰 Senın begendıgın modelın de fotoğrafı yada linki var mi acaba canım 🥰
MiniKaya Seydakrb canım aynı modelin birkaç markası var hepsine bak istersen chicco next2me anne yanı beşik cybex cbx hubble anne yanı beşik baby plus anne yanı beşik Kraft bedside anne yanı daha uygun fiyatlı olarakta prego , babyhope var sanırım canım
Aygul01 Seydakrb bizde sallanmadan uyurmuşuz ☺️ Nasıl alıştırırsan öyle gider ki bebeklerin sallanmaya ihtiyaclari olduğunda kendilerini salliyorlar hafiften hafiften🥰