Heyecanlianne Merhaba Tahlillerimi kontrollerimi özelde yaptırıyorum gücüm yettikçe Benim gibi olup da kan uyuşmazlığı iğnesini devlet hastanesinde yapan var mi ya da kimi halkında bileğisin olan ?ozelde 500 tl deniyor
Mercimegim Heyecanlianne bende kan uyuşmazlıgı ignesi vuruldum canım. Özele gidiyorum doktor mor reçeteyle verdi o sekilde 50 tl verip aldık ama recetesiz 310 tl
Esrelf Heyecanlianne 500 lira ne ya ilacın fiyatı zaten 200-250 lira yuh yani ne parası alıyorlar. Ben kanamam olduğunda dışardan aldım vuruldum. Devlet bir miktarını karşıladığı halde 150 liraya aldım.28 haftada indirek coomb s testinde antikor gelişmiş mi diye baktı negatifti ama yinede vuralım dedi. Acile çıkıp ilacı vurdurdum. İlacı hastane karşıladı.
Yavrucugum Heyecanlianne canim ben devlete yaptim cokta rahat oldu Allah razi olsun cokta ilgilendiler devleten bi kadin dogum.uzmanina muane olup o gun içerisinde iğne olabilirsin hic 500 tlye gerek yok
Sabrszanne3535 Heyecanlianne ben ignemi özelde mor reçeteye yazdırdım 197 tl ödeme çıktı esdegerini vuruldum 28 tl ödedim
Heyecanlianne Yavrucugum Kontrollerimi falan orda yapmadığım icin problem olur mu yanı kan uyuşmazlığımız var demek yeterli oluyor mu canim
Yavrucugum Heyecanlianne olur neden olmasin sıkıntı degil ki siz sadcee haftanizi ve kan uyusmazliginizi.soyleyin onlar gerekeni yapar
Kadriye 28nci haftamda yaptrdım doktorum günü birlik yatış yaptı ssk karşılıyo iğneyi dedi hiç para ödemedn cıktm hastaneden
EsrefSevdaOrman Burcum 15 .haftamda kanamam oldu özele gittim iğneyi de dışardan almadım her şey hastanedendi buna rağmen iğne için 10 lira aldılar. Osmaniye de gittim