Cngul canım hamileliğimde çok dikkat ettim ilkinde ondan dolayi bebeğimi kaybedince iyi bir doktor arastirdim onun tavsiyelerine uyarak devam ettim iç çamaşırı önemli sürekli dehsitirmelisin nemli kamayacak ve pamuklu olucak eğer klozet kullanıyorsan idrar yaparjen tamamen bosaltamiyormusuz bitti sanıp kalkmican hemen biraz beklicen hakikaten sonrasında bir kaç damla idrar daha geliyor ve hemen kalakrsan o kalan bir damla idrer bile enfeksiyon yapiyormus temizlik hijjen olsun diye el ile sürekli yikamicaksin temiz bir duş yeterli olur günlük günü içinde el vurma dedi doktor şu degirip peçete ile iyice kuurluyordum ve evdeysen muhakkak bacak aran hava alcsk kıyafetler giymelisin dışarıda da özellikle dar tayt gibi yapışan hava almayı önleyecek kıyafetlerden kacinmalisin cinsel ilişki sonrası önce o bölgeyi kuru peçete ile silip sonra duş yada yıkama yapmalısın su ile bazı maddeler birleşince ereksiyon olabiliyormuş ama ben hamile olduğumu öğrendim cinsel ilişkiyi tamaen bırakmıştı m bunları uyguladim diyebilirim ve her ay kontrolünde idrer tetkiki yaptırdım çıkmadığı halde monorol şase var gebelikte kullanılıyor önlem amaçlı her ay onu kullandim bir kez faydasını gördüm başıma bela olurdu normalde yıllardır ama benim hiç bir idrar kulturunde üreme olmamıştı üreme varsaki onuda araştırdım en etkili yöntem tıp fakültesi yapıyormuş sadece antibiyogram testi yapılıyor vucundunda üreyen mikropa göre antibiyotik başlıyorlar