Mucizelerim2020 Kizlar bebeklerim icin Unibaby deterjan ve yumusatici aldim.Urun takip sisteminden okuttugumda orijinal olmadigini gördüm.Yesil reyon diye bir satici gonderdi . Ne yapabilirim cok sinirliyim.
sukayhanacar Mucizelerim2020 iade edebilirsiniz geldiğinde. 2-3 iş günü içinde paranız geri yatıyo kartınıza iade işlemi gerçekleştikten sonra
Mucizelerim2020 Baska ürünleri okuttugumda hemen buluyor sistem ama bunlari bulmuyor kayitli degil diyor
Aygul01 Mucizelerim2020 ben onu indirdim önümde canın istemesin sırma’nin sodasi vardı dur dedim deneyim. Barkod kayıtlı çıkmadı. sırmada sahte degildir ya. Demek her ürün kayıtlı degil, kayıtlı olmayan urunlerede sahte demek ne kadar dogru bilmiyorum 🙄
iremgun Mucizelerim2020 barkod sistemi kayıtlı değilse orijinal değildir ancak yine de unibaby müşteri hizmetleirnden ürünün seri nosunu verip onaylatabilirsiniz. Eğer değilse firma bilgilerini hem unibaby hem de trendyol müşteri hizmetlerine bildirin. Ve ürünleri iade edin.
elkakimmon Mucizelerim2020 iade et kuzum, ayrıca unibabyle ilgili kafama yatmayan konular var bebeğim için alışveriş yapmayacağım bir marka. başka markaları arastirmani tavsiye ederim .
elkakimmon elkakimmon kuzum kendim için pek çok ürününü alıp denedim Eczacıbaşı diye. Ama memnun kalmadim. İçerikleri hiç temiz gelmedi. Yorumlar okuduğumda yine kullanan çocuklarin annelerin şikayetleri var. Heleki guvenip de böyle içerikleri bebeğim için almam