Sara Fatmasp Evet kuvezde kalmasi onlarada Zor bir donem olur bizlerde Anne olarak ((cok Kotu oluruz (
Esrelf Sara benim ki de hareketli ya. Bu hali beni korkutuyor. Dönerse vurup vurup açacak diye korkuyorum. Benimde kasılmalarım var. Doktor adalat başladı. Benim ümidim vardı 37 den. Ama Şimdi 34 ü görsem çok mutlu olacagım yani. inş 34 geçeriz.
Sara Esrelf Evet Bende senin gibi korkuyom oyle cok hareket etdiklerinde cabuk suyum gelicek ve sancim olucak diye dusunuyom.Hemde rahim kisaligimda var o yuzden(Ben de progestron 200 mg kullaniyorum.Bende onceler 37 haftaya umit ediyodum ama simdi 34 haftani gorsem Sukur edicem 🙏
Esrelf Fatmasp canım bazen ne yaparsan yap içerde durmuyor bebk ya. Küvöze girse bile Rabbim uzun sürdürmeden kucağımıza almayı nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle.
Fatmasp Esrelf Evet doğru. Herşey iyi gidiyor ama perşembe günü muhtemelen Doğum tarihim belli olucak 🙏 İnşallah hayırlısı olur
Afdemir Benimde suyum da siznti oldgu icin doktorum 26. Haftada igneyi vurdu 10 gun once yani. Her an doguma alabilr suyum az diye yarn dogm icn gun vercek 28 de alcm diyordu. Igne icn iyi diyolr insaAllah yararini gorur benim melegimde.
MerveErvaKiraz Fatmasp dogruyu soylemek gerekirse o zor bi dönem tam 35 gun hergun gidip geldik hastaneye karsidan görüp kucagina alamamak dokunamamak cok zor insallah bebeginizin kilosu iyi olurda erken dogmaz kuvezde kalmaz 🙏🙏🙏
Fatmasp MerveErvaKiraz İnşallah şuan 1,5 kilo olmuşlardur diye tahmin ediyorum 🙏 inşallah öyledir gerçekten zor ablamdan biliyorum
MerveErvaKiraz Fatmasp insallh 2 bucuk kiloyu gectiginde kuveze almiyorlar diye biliyorum tabi bi saglik problemi olmadigi surece
Esmaal Fatmasp ben ikiz hamişim canım 33.haftamda nst de sancı çıkınca doktor iğneyi verdi yaptırdım şuan 36.haftadayım
Fatmasp Esmaal Ooh sen yolun sonuna gelmişsin canım maşallah allah sağlıklı sıhhatli eline almayı nasip etsin 😊
Busraaytac Fatmasp bende ikizlere hamileyim benimde 20. Haftadan beri erken doğum riskim var rahim kısalığı yüzünden serklaj ameliyatı oldum şuan 24+5teyim acaba bize ne zaman çiğer geliştirici iğneyi yapacak doktor.
Gamzemeryemm Bende ikiz hamileyim şuan 31+3 haftalığız doktorum bana 32-33 de iğne yaparız demişti bence yaptırın
ozgesoy28 Esrelf Peki iğne etkisi 2 hafta sürüyormuş doktor öyle demişti bana bende 31. Haftada erken doğum tehlikesi yüzünden 3 doz vurulmıştum şuan 35 haftalık hamileyim acaba genede sıkıntı yaşar mi bebeğim doğsa çünkü etkisi geçti iğnelerin
Esrelf ozgesoy28 canım bende şöyle biliyorum. İğne akciğerlerden sürfaktan yapımını başlatıyor. Yani başladıktan sonra tekrar durmuyor. Bebek zaten 7 ayda kendisi de salgılayabiliyor iğne ile bunu arttırıyorlar. Korkma yani etkisi geçmez. Bebeğinin başka bir sıkıntısı yoksa solunum sıkıntısı olmayacaktır inş.