3MelekAnnesiiii Selam kizlar. Tek uyuyamayan benmiyim ya 4 saat oldu yatagima gireli ama bi turlu uykuya dalamiorum ve kafama agri girdi uykum var ama dalamiorum uykuya neden acaba fikri olan varmi veya ne yapabilirim.uyumak icin??
sirdaass 3MelekAnnesiiii Rabbim öyle güzel yaratmış ki bizi vücudumuz kendisini doğum sonrası uykusuzluk durumuna hazırlıyor. Herşeyin vardır bi sebebi 😌
UrasEgeninannesi 3MelekAnnesiiii bende öyleyim uykular haram oldu . Gece zaten tuvalete kalkmaktan saat başı bir hal oluyorum. Sonra da dalmak ne mümkün. Telefon elimde bekliyorum 😬🤦🏻♀️
3MelekAnnesiiii Nursel45 34 haftaligiz ya. Daha da var yani ayaklandim oturdum tv izliorum resmen saat gece 3 olacak is degil🙄
Nurcihan34 3MelekAnnesiiii yanlız değilsin gözümden uyku alıyor resmen bi saat dalıyorum bi sanki 5 6 saat uyumus gibi açıyorum gözümü yine çok sıkıldım artık
3MelekAnnesiiii Nurcihan34 bende oda yok gunduz de uykusuzum oglum var saolsun hic eziyeti yok ama uykusuzluk beni bitirdi hamileliktenmidir nedir anlamadimki yaa
3MelekAnnesiiii sirdaass aynen orasi dogru. Ama su an bi uykuya dalmak istiorumki soyle 10 12 saat kesintisiz uyumak gelio icimden. 1 saat sonra sabah namazi var bak simdi namaz i bekliorum ama kesin uyku basicak. Sabah namazindan sonra bi yatarim saat 9 a kadar insallah uyurum yatabilirsem uykum acilmazsa offf
3MelekAnnesiiii UrasEgeninannesi bu tuvalet derdi demekki tek bende yokmus yaaa bende yarim saate bir kalkiorum biktim artikkk😭😭yanima kova almayi dusunuyorum o dereceeee
UrasEgeninannesi 3MelekAnnesiiii 33+2 yiz bizde. Hayır birde uyandığıma değmiyo çok afedersin azıcık azıcık ama yataktan tuvalete zor gidiyorum baskıdan 😅
3MelekAnnesiiii UrasEgeninannesi 😂😂😂 ayni dert bendede oyle nazli mashallah damla damla gelio ama sanarsin litrelerce var
3MelekAnnesiiii Benn agriyi bilmem ama bende asiri derecede mide eksimesi yanmasi var ilk hamileligimde hic boyle seyler yasamadim ya. Bi bakmak lazim google a
esraaoz 3MelekAnnesiiii gözümün altında ki morluklarla evde zombi gibi dolanıyorum hala saat kaç olmuş oturmuşum tv izliyorum gözümden uyku akıyo ama uyuyamıyorum 🤷🏼
3MelekAnnesiiii esraaoz al bendende okadar. Makyaj kapatmicak bu gidisle morluklari. O degil isin kotusu simdi uyuyamadigima durup durup mutfaga gidiorum😂😂😂bilmem anlatabildimmi
Sebseb Bende uyuyorum ama uyaniyorum 1 saattir ayaktayim. Ya tuvalet,ya bel sirt agrisi uyutmuyor😐 bide biseyler atistiriyorum uyaninca da kotu oluyo 🤣
3MelekAnnesiiii Sebseb 😂😂😂mutfaka kilit yaptirmayi dusunuyorum gece 11 den sonra giris ysak olsun ya bende durup durup gidiorum mutfaga bogazda durmuyo uyku olmayinca. Sakiz atayim agzima diorum oda gece gece patlatmasi olmaz offf bak yine midem acikti ama.yanma var su an eksidi reslen rahatsiz edio
esraaoz 3MelekAnnesiiii tam elimde tabakla mutfaktan çıkarken okudum ve deli gibi gülmeye başladım😂😂😂o kadar iyi anlıyorum ki😂