Mommy2b Mlshasimoglu hayır hatta daha net hissediyorum diyebilirim 😳 en az ayakta hissediyorum o zaman karnımda daha genel asıl kasığımda rahatsızlık hissediyorum, otururken ve uzanırken daha çok sızlıyor 😔
Mlshasimoglu Mommy2b Banada oldu ya o haftada hatta acayip panik yapmıştım doktora sordum. Rahim buyumesiyle alakalı bi durum galiba
Mommy2b Mlshasimoglu inşallah inşallah öyle doğal bir durumdur 🙏🏻 Minik tırtılım elma kadar oldu artık yavaştan kendine yer açmaya başlaması normaldir ama işte sürekli tuvalete gidiyorum prostat hastaları gibi tövbe est 😅
Slna Mommy2b canim benim bu seninle ayni donemdeyiz. Benim de agrilarim oluyor ama bu gayet normalmis rahim büyüdüğü icin belli zamanlarda bu tarz agrilar yasicaz maalesef. Ama ciddi boyutlarda ise bi doltoruna gorun derim. Ama korkma pozitif düşün 🌹😍🙂
Mommy2b Slna yaa çok rahatladım bebiş iyi olsun da bu durum normal olsun da başım üstüne istediği gibi ağrıtsın ☺️
Zeyyno_ Mommy2b Genelde rahim büyüdüğü için ağrılar olması normal ama onun dışında herhangi bi sorunun yoksa içine şüphe düşürme
Buse-93 Bende 8. Haftayım aynı şekilde iğne batar tarzda ağrılarım oluyor geçen hafta dpktora sormustum normal dedi ama bende hep endişe ediyorum
Merveatay Mommy2b doktorun ilacibyazil whatsaptan sana kodunu atsa ya. Benim doktorum öyle yapıyor gitmeme gerek kalmıyor o kodla gidip eczaneden aliyorum
Merveatay Mommy2b benim doktorum yaziykr valla. Sonuçta o gün gitmesem de yakın bı zamanda gitmiş oluyorum
Dygu21 Buse-93 ben 2 haftada 1 gidiyorum ilk etapta öyle gel dedi bi tane dış gebelik geçirdim bide pco olunca bende tedirginlik hat safada
Buse-93 Dygu21 bende beş ay ömce çikolata kistinden ameliyat oldum, 5+5 te gittik 6+5 te gittik bir sorun gözükmiyor aylık kontrole devam edeceğiz dedi. Sizin ne kadarlık ?