Dseker Bsrlmnemr sıkıntı yazacaktım yanlış olmuş bir sıkıntı yok değilmi bende korkuyorum aynı şeyler olur diye
Bsrlmnemr Dseker yok bir sıkıntım yok ama ben kürtaj sonrasında bazı testler yaptırdım. Periferik kandan kromozom analizi yapıldı eşimle bana çok şükür onda bişi çıkmadı birde bana pıhtılaşma testi yapıldı 3 gende heterizigot pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyorum bu hamileliğimde
_Mother_ Dseker hayır canım yok 29 unda kontrolüm var ondan sonra bir aksilik çıkmazsa korunmayı bırakacağım canım hala korunuyoruz
Dnzdgn Ben de kalbi durmuştu şubatta kürtaj oldum ben ilaç filan içmedim vermedi, ağrın olursa ağrı kesici iç demişti.2 ay ara ver demişti rahmin iyileşmesi gerekiyor ben de 3.ay da hamile kaldım 2.5 aylığın şuan
AysenurSarikaya Dseker geçmiş olsun canım bende perşembe günü kürtaj oldum 10 haftalıkken banada ağrı kesici ve antibiyotik tek verdi 6 ay ara verin dedi
Dseker Minigimm2020 antibiyotik içerde bakteri kalmasın diye verdi ağrı kesici verdi kan ilacı verdi ben çok kan kaybettim doğum kontrol vermiş ama kullanmıycam birde bakteri öldürücü fitil vermiş