Ysmncyln Merhabalar gebelikte ayak sizlamalarim için burda at kestanesi jelini onermislerdi.aldim iki kere kullandım gerçekten çok iyi geldi.ama şuan korkuyorum acaba bı zararı olurmu bebeğe iuzun süre kullanan yada bilincli tavsiye eden varmidir
ozturkt Ysmncyln migrenim ve kronik sinuzitim oldugu icin bu kremi evden eksik etmemeye calisirim gebeligimin basindan beri kullanmaya devam ettim bi sikintisini gormedim 🙏 bitkisel içerikli oldugu icin bi zarari olacagini zannetmem ama yanlis bilgide vermeyeyim tabi
muratcaninannesi Ysmncyln trafik kazası geçirmiştik eşimle o zaman kafamın arkasında bildiğin iki tane deve yumurtası oldu hamile olduğum için röntgen vs de çekemediler ilaçta vermediler annem sağolsun at kestanesi gönderdi kafam boynum tüm vücudumu onunla ovarak yaşadım diyebilirim 👍
omrasln77 Gunsss ay ciddimi gecengün felaket kaburga sırt agrım vardı 33+3 oldum sırtıma kopşe sürdüm kortum şimdi 😭😢😱
Gunsss omrasln77 evet damarları daraltıyormuş kan akışını yavaşlattığı için ağrı kesiliyor aslında dikkat edin doktorunuza danışın mutlaka
ozgeaa Hamile kalmadan önce boynuma kullanıyodum farmasinin at kestane kremini.Hamile kaldıktan sonra doktorum KESİNLİKLE HİÇBİRŞEY KULLANMAYACAKSIN DEDİ. KAN AKIŞI SAĞLADIĞI İÇİN YAKMA HİSSİ YAPTIĞI İÇİN