Ilkgozagri Sedda Bugün bende de enfeksiyon çıktı antibiyotik ve tek kullanımlik ilac verdi ama antibiyotikten korkuyorum
Elifgurkan Bende şuan kullaniyorum çok siddetli agri ve atesle gittim akintim vardi idrar yollarim enfeksiyon kapmış uromisin yazdı tek kullanımlık
Sedda Elifgurkan bnde yarin gidicem ama sizin daha ilerlemiş galiba. Benim sadace yanma ve sık sık tuvalete gidiyorum. Hamilemizinz bebeğe zararı olmaz herlde dimi.
Elifgurkan Sedda bilmiyorum ınsallah olmaz ilaç iyi gelir hamilelerde sık rastlanan bi durum bu antibiyotik mecbur kalindimi kullaniliyo
Sedda Ilkgozagri banada yarin antibiyogram testi yapılacak hangi antibiyotik daha iyi olur diye ama bnde çok cekiniyorum bebege bisey olur diye antibiyotik çok etkili sonuçta. Sizin kullanıcımızın adı ne
Sedda Ilkgozagri sonuçta doktorlarda hamile olduğumuzu biliyolar zarar vericek bisey olsa vermezler heralde. Yani öyle düşünmeye çalışıyorum. 😑
Saganak Haftamda 300 mg antibiyotik kullandım enfeksiyon için şu an 24. Haftadayım bebeğimin böbreğinde kist var doktorlar ilaçla alkalı değil diyor ama ben acaba diyorum.Ha böyle olacağını bilsem kullanmayacak mıydım?mecbur kullanacaktım sonuçta enfeksiyonda düşük ve erken doğuma sebep olabiliyor kendimi düşünmesem idare etsem bebeğim İçin yine kullanacaktım.Bilmiyorum sizin düşünceniz ne ama bize verdikleri vitaminlerin bile gebelik kategorisi b.İnsanlarda denenmemiş ve neye sebep olur bilinmiyor.O yüzden mecbur kullanıcaz Allah büyük.
Sedda Saganak allah acil şifalar versin ıns ikinizde sağlığınıza kavuşursunuz. Bende çok ikilemdeyim ama bu enfeksiyonda çekilecek gibi değil.
Merve1996 Bende saglik ocagina gitmistim izlenim için kan testi idrar testi verdim bugun sonuc aldim idrarda iltihap varmis ama biraz dedi kadin doguma gozuk dedi mutlala bebegimi etkilemez demi kizlar