Nerden başlasam nasıl giriş yapsam bilemiyorum. Eşimle birbirimizi severek evlendik 1 yıl evliliğin tadını çıkarttık artık yalnızlıktan skldık diyene kadar birbirimize zaman ayırdık derken artık bebiş istediğimizi fark ettik çok şükür Rabbime aratmadan verdi.11 Kasım 2019 da öğrendim hamile olduğumu bir gün sonra eşim ve ailelerden duymayan kalmamıştı bi bayram havası diyebilirim sanki yıllardır bu bekleniyormuş gibi çevremde coşkuyla karşılanan bi gebelik haberi oldu🤔😊 derken hamileliğin zorlukları benim için başladı işten ayrılıp kusmalarımla mücadeleye başladım. 5. Aya yaklaştığımda baya hafiflemişti ama kusmalarım gebeliğin sonuna kadar yinede beni rahat bırakmadı. 20. Haftamız geldiğimizde bebişimin her şeyini hazır etmiştik artık. 37 haftaya geldiğimde artık iyice ağırlaştım ve psikolojik olarak baya zorlandığını doğum korkusu oluşmaya başladığını kendimde gözlemlebiliyordum. Bebek 3200 civarı idi zaman geçerse dahada büyüyücek ve doğuramıycam diye korkmaya başlamıştım bian önce doğurmak için dua etmeye başlamıştım artık. Hamileliğim başından beri hep hurma tükettim normal doğum yapabilmek için meryemana otum hazır bekliyordu. Son zamanlarda hurma yemeği arttırdım 5 7 11 artık doğsun diye yapmadığım kalmadı derken doktor bu bebek iri sana sezeryan öneriyorum gününü beklerse dahada kilo alır doğuramayabilirsin dedi. Psikolojim iyice allak bullak olmuştu bile başka bi doktora gittim o da aynısını söyledi ama sezeryanı kaldırabileceğime inanmıyordum.inanılmaz bi korku vardı içimde. Sezeryan için gün verdiler bana. Artık günlerim ağlama stres öyle geçmeye başladı ama her gün yürüyüş hurma vs. Yapmayı bırakmadım ki sezeryan günü gelmeden belki doğar diye o günün öncesinde duyduğum son çare olarak tarçın kaynatıp içtim herkes 1 tane koyup içiyormuş ben 5 6 kabuk tarçın 4 5 bardak içmiştim sanırsam. ve sabah 8 de sezeryan için gidicekken gece 5 te birden uykumdan uyandım bi sıcaklık hissettim kendimde suyumun gittiğini zannederek wc ye koştum ama benden kan akıyordu sıcak sıcak baya kan akıyordu annem ve ablam yanımdaydı koştum kaldırdım çok korktum annemde ablamda böyle olmamış normal mi değil mi anlayamadım aklıma türlü türlü şeyler geldi tarçınlı çok içtim bişe mi oldu diye korktum eşimi aradım ve hemen hastaneye gittik. 1 cm açılmam varmış normalmiş kan gitmesi de bazılarında böyle oluyormuş hatta kan giden insanların doğumu kolay olurmuş bunuda çok sonra öğrendim. Çok az bi zaman geçmişti minicik sancılar la benim açılmam 3 cm oldu ebem muhteşem çok çabuk doğuracaksın dedi. Kendime bi güven geldi. Sonra sancıları biraz azaldı doktor ben 4 te gidicem 4 e kadar kararını ver sezeryan dersen alıcam dedi ama ben istemiyordum. Eşim ve yakınlarımda sancı durdu neden bekliyorsun bebeğe bişe olur dedikleri için saçma sapan bi döngünün içerisinde buldum kendimi ve iğrenç bi psikoloji gidip kabul ettim sezeryan olmayı çok hızlı hazırladılar beni ameliyathane girdiğimde 4 5 tane erkek doktor 2 3 tane bayan bi de gelmesi beklenen esas doktor vardı ameliyatta yaşadıklarımı anlatmıycam etkilenmenizi istemem ama benim için çok zor bi doğum oldu kaldıramadım şuan 4 gün oldu hala iyiyim diyemiycem ama Rabbime şükürler olsun ağrılarım giderek azalıyor ve bebişim sağlıklı hamd olsun sütüm hala gelmiş sayılmaz belkide üzüldüğüm için gelmiyordur bilmiyorum ama her şeye Rağmen Rabbime şükrediyorum sizlere tavsiyem eğer mecbur kalmazsanız sakın ameliyat olmayın Rabbim hepinizin hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Bizimde Oğlumla kavuşma hikayemiz böyle sizden ricam benim için dua edin kendimi artık beden ve psikolojik olarak iyi hissetmek istiyorum. Sormak istediğiniz bişe olursa fırsatım oldukça yazmak isterim. Tavsiyelerimse kendinizi iki İhtimalde hazır bulundurun ve çocuk içerde kalmıycak bişekilde dışarı çıkıcak bunu unutmayın😅kilot bez muhteşem bişe ve çok yardımcı oldu bana ben canped kullandım sezeryanda sonrada kullandım skntı olmadı. Sadece bir pjama kullandım zaten üzerimi değiştirebilecek kadarda iyi değildim. Yatıp kalkmak çok zor kızlar ben karnımı bağlamadan ya da tutmadan yürüyemedim 3. gün korse alıp taktım korse muhteşem bi kurtarıcı oldu kesinlikle alın derim. Ayağa kalkınca yatınca vs. vık vık edio sallandıkça organlarım yer değiştiriyormuşçasına ağrıyordu. Korse muhteşem oldu. Kayseri Şehir hastanesinde doğum yaptım personelden ilgiden davranışlardan vs . Çok memnun kaldım. Aklıma gelenler bunlar.