Artık bende doğurdum 39+6 haftamızda oglumu kucağıma aldım 😊 2 Gün önce post açmıştım DOGURAMIYORUM diye , öyle yazanlar doguruyormuş bende şansımı denemek istedim tabi işin şakası Allah’ın dediği zaman ne zamansa o zaman oluyor gerçekten çünkü denemediğim şey kalmamıştı 38 haftadan beri Defne tohumu ahududu çay adaçayı tarçın suyu hiç biri bir etken etmedi hatta doktorum 41 e kadar bekleriz gelmezse suni sancıyla dogumu başlatırım demişti . Dün camları sildim evlerimi topladım suda oturdum yarım saat felan açılma vs olsun diye . Doktorum sık ilişki ve spremin Doğumda etkisi olduğunu söyledi ve eşimle dün ilişkiye girdik akşam ondan sonra kasılmalarım oldu Ve birden biri akıntı şeklinde birsey aktı hemen tualete gittim baktım sarımsı sümükle birlikte sonra iç çamaşırı değiştirdim çünkü suyun çok gelip durmadığını duymuştum Akıntıdır diye tekrar gittim yattım yine geldi bu sefer az geldi ve belime agrı girmeye başladı hemen duşa girdim arttı agrılarım eşime dedim hastaneye gidelim diye Hemen hazırlandık gittik ama biz normal kasılma diye düşündük Saat 00.30 ebe catı muanesi yaptı ki 2 Cm açıklık var Ve gelen suyunmuş senin sadece bel ağrın mı oldu maşallah sana çok iyisin felan dedi daha sonra yatışım yapıldı odamıza çıktık eşim eşyalarımızı almaya gitti ailemiz baska şehirde hemen annemi aradık hemen çıktılar geldiler ebe tekrar geldi 2 gibi açılma 3 doktor dinlenmen lazım sabaha dinç bir şekilde doguma girmen lazım dedi annemler 4 de geldi açılma 5 olmuş bana kusma isteği geldi ebe kus rahatla dedi baktı ki 7 8 olmış hemen beni aldılar içeri dogum yerine kaka yapma isteği geldi ıkındım bebeğimin kafası gözüktü saçlarını felan gördüm dedi doktor , sonra 2 3 ıkınmada geldi çok şükür kesi olmadı sadece yırtık oldu onun için dikiş atıldı çok şükür gayet iyi geçti tabi sancı sırasında gelen kasılmaları saymazsak , suan evimizdeyiz ve hersey çok güzel ve iyi gidiyor bebeğim 3 kilo 49 cm doğdu , normalde 3300 50 çıkıyordu ama gayet iyi şükür , dua eden herkese teşekkür ediyorum 🤲♥️
Mutlaka yanınızda nazınız geçen biri olsun sancı anında annem ve eşim vardı ama nasıl bağırdım onlara annem hiç ses etmedi beni dinledi hep ne desem yaptı doğumuma bile girdi , darısı bekleyen tüm herkese ben bu şeyle dogurduysam sizde doğurursunuz acıya dayanaklı değilim ama bebeğim doğsun diye. Çok uğraştım ve doktorum da çok iyi biriydi Allah bin kere razı olsun 🤲🤲