Mrvteacher Karabük’te Detaylı ultrason için hangi doktora ve hastaneye gittiniz ve kontrol için hangi doktoru tavsiye edersiniz. 20.haftamda Karabük’te olacağım ve ordaki doktorları tam bilmiyorum orda olan güzel anneler bilgi verebilirse çook sevinirim 🙏🏻😍😘
sinemvidinli Mrvteacher Karabük’te detaylı yapılmıyor diye biliyorum canım. En yakın Bartın var . Ben de Bartın da yaptırmıştım.
berfunya Mrvteacher yanlış Bilgi vermek istemem ama yok diye biliyorum. Benim doktorum medikarda erdinç ateş. O kendisi organlarına bakmıştı 19 ve 23. Haftalarda. Ben de Antalya’ya geldim burda radyoloji uzmanına gittim detaylıya. O da erdinç beyin baktığı gibi baktı. Siz bi medikarı arayıp öğrenin derim. Arkadaşım 2 sene önce bartında yaptırmış.
Busraa78 Mrvteacher merhaba💁🏼♀️ Evet karabükte yok malesef benide erdinç hocam ankara medipark tıp merkezi sinan tana yönlendirmişti çok memnun kalmıştık eşimle. Tavsiye ederim. 💐
Mrvteacher berfunya aa bunu öğrendiğim iyi oldu o zaman arayayım şu an 19+3üm eğer yoksa karabüke gitmeden burda yaptırırım detaylıyı 🙏🏻
berfunya Mrvteacher tabi olduğunuz yerde varsa Karabük’e güvenerek gitmeyin. Zonguldaka sevk yazıyorlar diye duymuştum hiç ona gerek kalmadan yaptırıp gidin. Kontrolleriniz için de erdinç beyi öneririm. Sağlıklı doğumlar inşallah
sinemvidinli Mrvteacher 23. Haftada yaptırmıştım. Bartın da Aktıp diye bi yerde doktorum oraya yönlendirmişti.
Mrvteacher berfunya teşekkür ederim evet Erdinç beyi duymuştum herkes ona gidiyor tanıdıklarım da 👍🏻 size de sağlıklı doğumlar inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 😊🌺
Mrvteacher Cas ben de umutsuz bir şekilde yazmıştım cevap gelir mi diye ama karabüklüler varmış evet 😍