Cinarismom Kızlar doğum için devlet hastanesi araştırıyorum hangisini tavsiye edersiniz memnun kaldığınız duyduğunuz doktorları yazın lütfen ☺️
teletabi Cinarismom canım ben zeynep kamile gidiyorum gayet memnunum en kapsamlı ve iyi hastane orası
Baby216 teletabi aynen bende oraya gidiyorum acil durum karşısında tüm ekipmanları var. Doğum için karar verirken hepsini düşünmek gerekiyor
Emiryigit Bebislerimiz hayır yapılmıyor kartala.yonlendiriyolar bide şuan sezeryan bile yok pandemiden dolayı bende kartala.gidiyorum artık doktorum kendine başka doktor bulsan iyi olur dedi saolsun
Deleted5544 Bebislerimiz 1 ay önce tansiyonum yüksek diye aksam 6 gibi gittim bi tane 7ye kadar kalan doktor vardı dediki burda doğum olmadıgı icin kartal arastırmaya git tahlillerinde sıkıntı cıkarsa doğuma alınman gerekebilir dedi tahlil bile yaptırmadı doğum yok diye
Deleted5544 Bebislerimiz kullanıcı adınızı hatırlıyorum ama ne konustugumuzu hatırlamıyorum 😂 bende medipolde yaptım çok memnun kaldım
Emiryigit Bebislerimiz ya benim 2.sezeryan olucak ilkini delta hospital de yaptım bu zorunlu sezeryan olduğu için özel hastaneye para vermek istemedim hiç aynı işlemi yapıcaklar 2500 vermenin anlamı yok dedim normal olsaydı kesin bende özele giderdim devlette insan gibi davranmiyolarmis
Bebislerimiz Deleted5544 😂😂 sürekli yorum yaptığımız icin normal 😂 medipol hemde uygun diger yerelere gore fiyatları