Arapgelin Sedos5066 kabak çekirdeği iyi geliyo canım bide sıcak suya oturunca dökülüyo ama tabi hamilelikte sıcak suya oturulurmu bilmiyorum
ceren63 Sedos5066 sucuk salam gibi şeyler yemeyin aç karnına bir avuç kabak çekirdeği yiyin iyi yıkanmamış çiğ olan hiçbir şeyi yemeyin. Bir de nohutla yapılan birşey vardı ama hatırlamıyorum. Onu da büyükler biliyo genelde babaanneler falan.
Zeyneptoprak Sedos5066 kabak çekirdeği çiğ olması lazım canım bide sarımsak yeniliyo diye biliyorum bi doktora danış canım ilerlemeden çoğalmadan önlem al
Tortilla Sedos5066 canm dırek doktora git ılacları var onların. Kıl kurdu basıt gbı durur degıldır. Gece popodan cıkar dısarı yumurtasını bırakır evdekı herkese bulasır. Carsafları felan yıkamak lazm esınız ayrı yatmalı. Doktoru ıhmal etmeyın dırek gidin
ceren63 Sedos5066 o konuda bi bilgim yok maalesef ama olmaz inşallah. Doktora görünün en kısa zamanda o size doğru bileğiydi verecektir
Sedos5066 Zeyneptoprak pazartesi gidecem doktora kontrole allahtan az kaldı inşallah çoğalmaz o zaman kadar
Sedos5066 Tortilla hafta sonu pazartesi kontrolüm var pazartesiye kadar beklemem lazım peki bebege zarari olur mu?