Sebi9590 Sude_uzum01 ben de kan ilaci kullaniyorum sezeryana engelmi gercekten ? cunku deyerlerim duzelmiyo hiç
Deletedmom306 Sude_uzum01 ✔️Sezeryanden ziyade normal doğum için çok tehlikeli . Sezeryande kanamaya müdahale Edip durdurulanabiliyor ama normal doğumda buna hiç bir şekilde müdahale edilemiyor . Zaten kansızlık problemi olan birisinin normal doğum yaptırılması anne bebek ölüm riskini arttırır müdahale edilemeyen kan kaybı nedeniyle . Kansızlık seviyenize göre doktorunuzun tedavi yöntemi başlamış olması lazım
Sinem33 Bende aynı durumdayım 6 Ağustos da doğum olacak kanım 10 çıktı kan hapı verdi ama 2 haftada düzelir mi bilmiyorum 😔
GamzeKa Sinem33 benim kanım 7,5 çıktı doğuma iki hafta vardı ciğer , dalak , aç karnına pekmez ve doktorumun yazdığı ferplex kan ilacını kullandım sonrasında 13e çıktı doğum yaptım bu arada sezeryanla
annee27 Sinem33 10 aaltina dusmedigi surece sknti yok demisti doktorum bu degerle dogurabilirsin demisti eger altina dusseydi kan serumu takacakti ama hep 10 virgullerde seyretti
Sude_uzum01 Sebi9590 bende ondan korkuyorum çoğu tehlikeli diyor ama napıcam bilmiyorum bildim bileli kanım düşük 😪
RuzgarsMommy Kansızlık iki doğum şekli içinde tehlikeli öncesinde kan verilir belki doktorun ne diyor?
Sude_uzum01 RuzgarsMommy daha doktorumla görüşmedim ama bu hafta gitmeyi düşünüyorum kan takarlar mı peki bana Doğumum 7 agustos kan değerim 9 😪
RuzgarsMommy Annem son kardeşimde aşırı kansiz diye dogum.yapamamişti hastanede kaldi 4 gün kan verildi 2 3 lt ancak ondan sonra doğurabilmisti
Sude_uzum01 RuzgarsMommy peki sezeryan mı oldu normal mi canım bide gün verildiği tarihten 4 gün önce mi takıldı kan ?
Sude_uzum01 GamzeKa ay maşallah iki haftada düzelmiş bende denicem hepsini İnşaAllah düzelir sezeryandan korkuyorum 😪
Sinem33 GamzeKa yaaaa çok mutlu oldum gerçekten kanının yükselmesine benimde önümde dolu dolu 2 hafta var dalak ciger bebeğe zararli olmws sonuçta hemen yarın senin gibi başlayayım.oeki haftada kaç kere yedin onları canım gercejyen teşekkür ederim
Sinem33 GamzeKa yaaaa çok mutlu oldum gerçekten kanının yükselmesine benimde önümde dolu dolu 2 hafta var dalak ciger bebeğe zararli olmws sonuçta hemen yarın senin gibi başlayayım.oeki haftada kaç kere yedin onları canım gercejyen teşekkür ederim
RuzgarsMommy Sude_uzum01 normal.yapti canım bu eskiden olan bisey şuan nasil bilmiyorum tabi zeynep kamilde yapmisti annem 2 gun boyunca kan verildi
GamzeKa Sinem33 canım az az yedim ben hamileliğimin sadece ilk üç ayı ciğer yemedim sonraki her ayda bi porsiyon yedim. Dalakta hiç sevmem ama mecbur kan yapsın diye yedim kanım düşük çıktıktan sonra hafta bi kere yedim