Pnr Bende ilk defa dün bi tanıdığımdan duydum hem bebeğe hem annenin yüzüne çok iyi geliyormuş deneyen var mı kızlar☺
Elifff1601 Pnr bebek dogdugunda o 1 ay icinde filan sürülürse bebegin yuzundeki killar tuyler dokuluyor ve buyudugunde yuzunde kıl tüy olmuyor
Elifff1601 Pnr anne ise normal dogum icin söyluyorum. Dogum esnasinda saçınö yuzune surerse dogum lekelero geçıyor
Cans Pnr Aneannem sütünü tüm bebeklerinin kaşlara sürüp eliyle düzeltirmiş . Annem dahil tüm teyze dayılarımın kaşları yay gibi . Sütle alakası var mı bilmem ama 🙊
Bush Elifff1601 ya bunu bilmiyodum yeni duydum saci duymustum unutmazsam insallah yapacagim onu 🙂 erkek bbis olunca sureriz sutu de sakali falan cikmazsa ilerde 🙂)
Zeweyy Elifff1601 yaaaa bunu duydum gerçek mi acaba benim yüzümde kahverengi leke oluştu her iki yanağımda 😞
Nurayy28 deletedmom24 dogumdan sonra duş alırken saçlarınızı yüzüne sürünce dogum lekeleri gidiyor bende cok eskilerden 2006 2007de biri demişti bana ( doğum sırasinda deil yani)
RabiaKtkc Pnr her cocugumda emdikten sonra akan fazla sutu yüzüme ve goguslerime sürdüm ve çok şükür göğüs uçlarında yaram agrım hiç olmadı yuzumdede hamilelikten olan lekelerim gitti tavsiye ederim
Pnr RabiaKtkc bende lekelerin gittiğini duydum canım sonra netten baktım gerçekten cilde çok faydalıymış bebeğin gözünde çapak varsa onada damlatılıyor
deletedmom11 Şu dewirde zaten hormonsaL süt damLa damLa geLirken bebeğimin nasibinden kesip asLa yüzüme sürmem heraLde 🙈🙈 delettdmom66