SevgiSusam Anneler bugün şeker yüklemesi yaptırdım sabah aslında çok hareketli her yattığımda hareket ediyordu ama bugün etti sabah ama hareketleri düne nazaran daha zayıf. Ve akşamdan beri hiç hareket etmedi endişe ediyorum benim durumumu yaşayan varmı?
Ahmetin_annesi SevgiSusam tatli biseyler yiyip sessiz bir yere gecip sol tarafiniza yatıp biraz bekleyin bakalım yinede hareket etmezse doktorunuza danışın
teletabi SevgiSusam canım doktora git istersen bi. Bizide bilgilendir mutlaka. İnşallah iyidir bebeğin
Betuul12 SevgiSusam çikolata yada tatlı bişeyler yiyip sol tarafınıza uzanın hareket etmesse bi acile gidin
SevgiSusam 18.haftadan beri hergün hareket ediyordu kıpır kıpır ilk defa böyle oldı korkuyorım gerçekten inşallah dediğiniz gibidir
Elifhsyn Bir litre su içip ardından tatlı birşeyler yiyip sol tarafınıza uzanın. Doktor önerisiydi faydasını gördüm ben telaşlandığım zamanlarda
SevgiSusam Şimdi hareket ediyor gibi önceki hareketleri gibi değil zayıf hareketleri .. şimdi biraz daha bekleyeceğim eğer gidersem muhakkak yazarım size hepinize teşekkür ediyorum